MANİSA’DA HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI! 

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 16:28, Güncelleme: 27.12.2018 - 16:28
 

MANİSA’DA HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI! 

Manisa’da yaşanan hırsızlık anları kameralara anbean yansıdı!  Kümesteki tavukları çalan şahıs hızla kayıplara karıştı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Galericiler Sitesi içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Galericiler Sitesinde oto galeri işletmesi olan Hüseyin Özkoyuncular sabah saatlerinde işyerine geldi. Özkoyuncular, işyerinde beslediği tavuk kümesinin kapısının açık olduğunu gördü. Tavuk kümesini kontrol etmesinin ardından tavuklarının çalındığı anlayan Özkoyuncular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasını inceledi. Kameraları inceleyen ekipler, 17 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kişinin kümesi açıp yanında getirdiği karton kutuya tavukları koyarak hızla uzaklaştığını gördü. İşletme sahibi Özkoyuncular,’’ Tavuklarımın hepsi cins tavuktu. Daha yeni aldım. Tanesi 100 TL. Kontrol ettiğimde 7 tavuğumun çalındığını fark ettim. Ben onlara gözüm gibi bakıyordum, inşallah çalan kişi kesip yemez’’ diye konuştu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Manisa’da yaşanan hırsızlık anları kameralara anbean yansıdı!  Kümesteki tavukları çalan şahıs hızla kayıplara karıştı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Galericiler Sitesi içinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Galericiler Sitesinde oto galeri işletmesi olan Hüseyin Özkoyuncular sabah saatlerinde işyerine geldi.
Özkoyuncular, işyerinde beslediği tavuk kümesinin kapısının açık olduğunu gördü.
Tavuk kümesini kontrol etmesinin ardından tavuklarının çalındığı anlayan Özkoyuncular durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasını inceledi.
Kameraları inceleyen ekipler, 17 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kişinin kümesi açıp yanında getirdiği karton kutuya tavukları koyarak hızla uzaklaştığını gördü.
İşletme sahibi Özkoyuncular,’’ Tavuklarımın hepsi cins tavuktu. Daha yeni aldım. Tanesi 100 TL. Kontrol ettiğimde 7 tavuğumun çalındığını fark ettim. Ben onlara gözüm gibi bakıyordum, inşallah çalan kişi kesip yemez’’ diye konuştu.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.