MANİSA’DA İNTİHAR EDEN POLİS HAYATINI KAYBETTİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 19:54, Güncelleme: 06.12.2018 - 19:54
 

MANİSA’DA İNTİHAR EDEN POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Manisa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Serdar Y., eğlenmek için gittiği mekanda beylik tabancasını şakağına dayayarak tetiğe dokundu. Silah sesiyle birlikte kanlar içerisinde yere yığılan genç polis memuru günlerdir hastanede süren yaşam savaşını kaybetti. Organları ise bağışlandı.
Manisa Emniyeti’nde büyük üzüntüye neden olan intihar girişimi önceki gün gece saat 00:15’te Şehzadeler ilçesi 1.Anafartalar Mahallesinde bulunan restoranda yaşandı. Manisalı tanınmış simaların uğrak yeri olan eğlence mekanına gelen polis memuru Serdar.Y., gecenin ilerleyen saatlerinde belinden çıkarttığı beylik tabancasını şakağına götürerek tetiğe dokundu. Polis memuru Serdar.Y., tabancasından çıkan tek kurşunun kafasına isabet etmesiyle birlikte kanlar içerisinde yere yığıldı. İşyerinde çalışanlar ve müşteriler cep telefonlarıyla 112‘den acil ambulans talebinde bulundu. Polisin de bilgilendirilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay yerine gelen polis memurları intihar girişiminde bulunan kişinin genç meslektaşları olduğunu görünce büyük şok ve üzüntü yaşadı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri polis memuru Sardar.Y’ye ilk müdahalede bulundu. Yaralı polis Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. ORGANLARI BAĞIŞLANDI 40 yaşında, evli olan Serdar.Y’nin eşinin de Manisa Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. Serdar Y.’nin bugün akşam saatlerinde hayatı ı kaybettiği öğrenildi. Organlarının ise ailesi tarafından bağışlandığı açıklandı.  
Manisa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Serdar Y., eğlenmek için gittiği mekanda beylik tabancasını şakağına dayayarak tetiğe dokundu. Silah sesiyle birlikte kanlar içerisinde yere yığılan genç polis memuru günlerdir hastanede süren yaşam savaşını kaybetti. Organları ise bağışlandı.
Manisa Emniyeti’nde büyük üzüntüye neden olan intihar girişimi önceki gün gece saat 00:15’te Şehzadeler ilçesi 1.Anafartalar Mahallesinde bulunan restoranda yaşandı.
Manisalı tanınmış simaların uğrak yeri olan eğlence mekanına gelen polis memuru Serdar.Y., gecenin ilerleyen saatlerinde belinden çıkarttığı beylik tabancasını şakağına götürerek tetiğe dokundu. Polis memuru Serdar.Y., tabancasından çıkan tek kurşunun kafasına isabet etmesiyle birlikte kanlar içerisinde yere yığıldı. İşyerinde çalışanlar ve müşteriler cep telefonlarıyla 112‘den acil ambulans talebinde bulundu.
Polisin de bilgilendirilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay yerine gelen polis memurları intihar girişiminde bulunan kişinin genç meslektaşları olduğunu görünce büyük şok ve üzüntü yaşadı.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri polis memuru Sardar.Y’ye ilk müdahalede bulundu. Yaralı polis Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI
40 yaşında, evli olan Serdar.Y’nin eşinin de Manisa Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.
Serdar Y.’nin bugün akşam saatlerinde hayatı ı kaybettiği öğrenildi. Organlarının ise ailesi tarafından bağışlandığı açıklandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.