Manisa’da intihar girişimi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 09:33, Güncelleme: 12.12.2018 - 09:33
 

Manisa’da intihar girişimi

Manisa’da  bir kişi çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs etti.
Olay Manisa’nın Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahallesi 4832 sokak üzerinde bir tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunlar olan 43 yaşındaki S.Ö. T. İsimli şahıs, çok sayıda antibiyotik hap içerek intihara teşebbüs etti. PİŞMAN OLDU Çok sayıda hap içen S. Ö. T. Kötüleştiğini hissetmesinin ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yarı baygın olan şahısa ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. S.Ö.T.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.  
Manisa’da  bir kişi çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs etti.
Olay Manisa’nın Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahallesi 4832 sokak üzerinde bir tek katlı bir evde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunlar olan 43 yaşındaki S.Ö. T. İsimli şahıs, çok sayıda antibiyotik hap içerek intihara teşebbüs etti.
PİŞMAN OLDU
Çok sayıda hap içen S. Ö. T. Kötüleştiğini hissetmesinin ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yarı baygın olan şahısa ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. S.Ö.T.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.