MANİSA’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2019 - 12:45, Güncelleme: 10.03.2019 - 12:45
 

MANİSA’DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Manisa’da fare zehri için bir kişi hayatına son vermek istedi.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay gece 02.30 sıraları Manisa’nın Yunusemre İlçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde boş bir alanda trafo arkasında hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri gelirken, baygın halde yatan şahsa yapılan ilk  müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan F.G(30) kız arkadaşıyla kavga ettiği ve  bu sebepten dolayı fare zehiri  içerek  intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.  F.G’nin hastanede tedavi sürdüğü öğrenilirken, hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.  
Manisa’da fare zehri için bir kişi hayatına son vermek istedi.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay gece 02.30 sıraları Manisa’nın Yunusemre İlçesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde boş bir alanda trafo arkasında hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri gelirken, baygın halde yatan şahsa yapılan ilk  müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan F.G(30) kız arkadaşıyla kavga ettiği ve  bu sebepten dolayı fare zehiri  içerek  intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.
 F.G’nin hastanede tedavi sürdüğü öğrenilirken, hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.