Manisa’da jandarmadan trende asayiş uygulaması

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 14:33, Güncelleme: 17.03.2020 - 14:33
 

Manisa’da jandarmadan trende asayiş uygulaması

MANİSA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN UŞAK-İZMİR BÖLGESEL TRENİ VE BALIKESİR-İZMİR 6 EYLÜL EKSPRESİ’NDE YAPILAN UYGULAMA KAPSAMINDA 503 KİŞİ SORGULANIRKEN, ARANAN 2 KİŞİ İSE YAKALANDI.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama kapsamında 503 kişi sorgulanırken, aranan 2 kişi ise yakalandı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı uygulamalarla vatandaşların güvenliği için gerekli asayiş önlemlerini almaya devam ediyor. Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama yapıldı. ’Trenlerde Önleme Uygulaması’nda 9 asayiş ekibi, 2 arama köpeği ve 1 sivil jandarma olmak üzere 52 personel görev aldı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinden sabah saat 08.47’de hareket eden Uşak-İzmir Bölgesel treninde Turgutlu ilçesine kadar, Soma ilçesinden sabah saat 10.10’da hareket eden Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde Saruhanlı ilçesine kadar yapılan uygulamada 503 kişinin sorgulanırken aranan 2 şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların güvenliği için bu tür uygulamalara devam edileceği bildirildi.
MANİSA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN UŞAK-İZMİR BÖLGESEL TRENİ VE BALIKESİR-İZMİR 6 EYLÜL EKSPRESİ’NDE YAPILAN UYGULAMA KAPSAMINDA 503 KİŞİ SORGULANIRKEN, ARANAN 2 KİŞİ İSE YAKALANDI.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama kapsamında 503 kişi sorgulanırken, aranan 2 kişi ise yakalandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı uygulamalarla vatandaşların güvenliği için gerekli asayiş önlemlerini almaya devam ediyor. Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama yapıldı. ’Trenlerde Önleme Uygulaması’nda 9 asayiş ekibi, 2 arama köpeği ve 1 sivil jandarma olmak üzere 52 personel görev aldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinden sabah saat 08.47’de hareket eden Uşak-İzmir Bölgesel treninde Turgutlu ilçesine kadar, Soma ilçesinden sabah saat 10.10’da hareket eden Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde Saruhanlı ilçesine kadar yapılan uygulamada 503 kişinin sorgulanırken aranan 2 şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların güvenliği için bu tür uygulamalara devam edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.