Manisa’da kumar oynayan 5 kişiye ceza

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 11:25, Güncelleme: 21.10.2020 - 11:25
 

Manisa’da kumar oynayan 5 kişiye ceza

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE BİR KIRAATHANEDE KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 6 BİN 125 TL CEZA KESİLİRKEN, İŞLETME SAHİBİNE DE KUMAR OYNAMAK İÇİN YER TEMİN ETMEKTEN ADLİ İŞLEM YAPILDI.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir kıraathanede kumar oynayan 5 kişiye 6 bin 125 TL ceza kesilirken, işletme sahibine de kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem yapıldı. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri bir ihbarı değerlendirerek, kıraathanede kumar oynayan şahısları suçüstü yakaladı. Polisler dün saat 12.30 sıralarında kıraathaneye yaptıkları baskında oyun masası üzerinde sigara paketi, kül tabağında sigara izmaritleri, 300 TL para ve iskambil kağıtlarını ele geçirdi. Polisler kumar oynayan 5 kişiye kişi başına bin 225 TL olmak üzere toplamda 6 bin 125 TL ceza kesti. İskambil kağıtları ve 300 TL muhafaza altına alınırken, Sarısu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kıraathane sahibine de kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem yapıldı. Sosyal mesafeyi ihlalden ve kapalı alanda sigara içmek ve içirmekten de tutanak tanzim edildi.
MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE BİR KIRAATHANEDE KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 6 BİN 125 TL CEZA KESİLİRKEN, İŞLETME SAHİBİNE DE KUMAR OYNAMAK İÇİN YER TEMİN ETMEKTEN ADLİ İŞLEM YAPILDI.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir kıraathanede kumar oynayan 5 kişiye 6 bin 125 TL ceza kesilirken, işletme sahibine de kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem yapıldı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri bir ihbarı değerlendirerek, kıraathanede kumar oynayan şahısları suçüstü yakaladı. Polisler dün saat 12.30 sıralarında kıraathaneye yaptıkları baskında oyun masası üzerinde sigara paketi, kül tabağında sigara izmaritleri, 300 TL para ve iskambil kağıtlarını ele geçirdi. Polisler kumar oynayan 5 kişiye kişi başına bin 225 TL olmak üzere toplamda 6 bin 125 TL ceza kesti. İskambil kağıtları ve 300 TL muhafaza altına alınırken, Sarısu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kıraathane sahibine de kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem yapıldı. Sosyal mesafeyi ihlalden ve kapalı alanda sigara içmek ve içirmekten de tutanak tanzim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.