Manisa’da motosiklet kazası: 1 ölü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2019 - 16:06, Güncelleme: 18.07.2019 - 16:06
 

Manisa’da motosiklet kazası: 1 ölü

Manisa'nın Soma İlçesinde Dün Gece Meydana Gelen Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü 19 Yaşındaki Mehmet K. Hayatını Kaybetti.
Manisa’nın Soma ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.Artık varlıklı birine dönüşmek ve bilgileriniz kullanmak için iddaa canlı sitelerinde anlık olarak kazanç kovalayın. Edinilen bilgilere göre General Emin Sezgin Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin kesiştiği yerde meydana gelen trafik kazasında 45 F 7500 plakalı otomobille, 45 VG 611 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Mehmet Kaplan hayatını kaybetti. Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden talihsiz gencin vefatı Soma’daki yakınlarını yasa boğdu. Araçlarda önemli derecede maddi hasar meydana gelirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Manisa'nın Soma İlçesinde Dün Gece Meydana Gelen Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü 19 Yaşındaki Mehmet K. Hayatını Kaybetti.

Manisa’nın Soma ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.Artık varlıklı birine dönüşmek ve bilgileriniz kullanmak için iddaa canlı sitelerinde anlık olarak kazanç kovalayın.

Edinilen bilgilere göre General Emin Sezgin Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin kesiştiği yerde meydana gelen trafik kazasında 45 F 7500 plakalı otomobille, 45 VG 611 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Mehmet Kaplan hayatını kaybetti. Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden talihsiz gencin vefatı Soma’daki yakınlarını yasa boğdu.

Araçlarda önemli derecede maddi hasar meydana gelirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.