Manisa’da ot yangını korkuttu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2019 - 16:16, Güncelleme: 27.07.2019 - 16:16
 

Manisa’da ot yangını korkuttu

Manisa’da Boş Bir Arazide Çikan Ot Yangını Çevresindeki Tesislere Sıçramadan Söndürüldü.
Manisa’da boş bir arazide çıkan ot yangını çevresindeki tesislere sıçramadan söndürüldü. Yangın, 15.30 sıralarında, Şehzadeler ilçesi Ahmet Bedevi Mahallesindeki, Manisa Sebze ve Meyve Hali arkasında meydana geldi. Boş arazide sebebi bilinmeyen bir nedenle ot yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını çevredeki tesislere sıçramadan kısa sürede söndürdü. Duman içinde kalan Manisa Sebze ve Meyve Hali esnafı, yangının söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.
Manisa’da Boş Bir Arazide Çikan Ot Yangını Çevresindeki Tesislere Sıçramadan Söndürüldü.

Manisa’da boş bir arazide çıkan ot yangını çevresindeki tesislere sıçramadan söndürüldü.

Yangın, 15.30 sıralarında, Şehzadeler ilçesi Ahmet Bedevi Mahallesindeki, Manisa Sebze ve Meyve Hali arkasında meydana geldi. Boş arazide sebebi bilinmeyen bir nedenle ot yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını çevredeki tesislere sıçramadan kısa sürede söndürdü. Duman içinde kalan Manisa Sebze ve Meyve Hali esnafı, yangının söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.