Manisa’da otobüs ve minibüs çarpıştı: 6 ölü, 22 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 22:40, Güncelleme: 10.07.2019 - 22:40
 

Manisa’da otobüs ve minibüs çarpıştı: 6 ölü, 22 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, minibüs ve özel otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, minibüs ve özel otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Şevkinize uygun seveceğiniz bonusları ile kolaybet bonuslar sayfasında kazancı katlama fırsatı. Kaza, Salihli-Demirci karayolu Bezirganlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Salihli istikametinden Demirci istikametine gitmekte olan Ahmet Gök yönetiminde 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü ile Ahmet Yuca yönetimindeki 45 LE 989 plakalı minibüs ve Yunus Emre Kalya yönetimdeki 48 ABL 718 plakalı otomobil Bezirganlı Mahallesi yakınlarında çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Ahmet Yuca ile birlikte minibüste bulunan Çınar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar, Şeref Öktem, Rahim Aydın, olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca, özel otomobil sürücü Yunus Emre Kalya ve yolcu otobüsünde bulunan toplam 22 kişi yaralandı. İnşaat işinde çalışıyorlardı Kazada, minibüste bulunan ve tamamı ölen 6 kişinin Salihli’ye bağlı Gökçeköy Mahallesi’ndeki bir çiftliğin inşaat işinde çalıştıkları ve iş bitişi Salihli’ye dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Yol uzun trafiğe kapatıldı Kaza nedeniyle olay yerine çevre ilçelerden de çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından başta Salihli Devlet Hastanesi olmak üzere ilçedeki özel hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Demirci-Salihli karayolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kalırken, ulaşım ise eski yoldan sağlandı. Öte yandan kazanın ardından Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve Emniyet Müdürü Sayım Başaran ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, olay yerine gelerek yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı. Manisa Valisi yaralıları ziyaret etti Manisa Valisi Ahmet Deniz’de Salihli Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıları ziyaret etti. Vali Deniz ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’te yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gazetecilere konuşan Manisa Valisi Ahmet Deniz, “Kaza nedeniyle ne yazık ki 6 vatandaşımızı kaybettik. 22 yaralımız mevcut. Yaralılarımızın bir çoğu ayakta tedavi edildi. Bazıları da taburcu ediliyor. Şuanda yaralı vatandaşlarımızın içinden durumu ağır olan yok. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, minibüs ve özel otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, minibüs ve özel otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Şevkinize uygun seveceğiniz bonusları ile kolaybet bonuslar sayfasında kazancı katlama fırsatı.

Kaza, Salihli-Demirci karayolu Bezirganlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Salihli istikametinden Demirci istikametine gitmekte olan Ahmet Gök yönetiminde 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü ile Ahmet Yuca yönetimindeki 45 LE 989 plakalı minibüs ve Yunus Emre Kalya yönetimdeki 48 ABL 718 plakalı otomobil Bezirganlı Mahallesi yakınlarında çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Ahmet Yuca ile birlikte minibüste bulunan Çınar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar, Şeref Öktem, Rahim Aydın, olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca, özel otomobil sürücü Yunus Emre Kalya ve yolcu otobüsünde bulunan toplam 22 kişi yaralandı.

İnşaat işinde çalışıyorlardı

Kazada, minibüste bulunan ve tamamı ölen 6 kişinin Salihli’ye bağlı Gökçeköy Mahallesi’ndeki bir çiftliğin inşaat işinde çalıştıkları ve iş bitişi Salihli’ye dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Yol uzun trafiğe kapatıldı

Kaza nedeniyle olay yerine çevre ilçelerden de çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından başta Salihli Devlet Hastanesi olmak üzere ilçedeki özel hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Demirci-Salihli karayolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kalırken, ulaşım ise eski yoldan sağlandı. Öte yandan kazanın ardından Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve Emniyet Müdürü Sayım Başaran ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, olay yerine gelerek yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi yaralıları ziyaret etti

Manisa Valisi Ahmet Deniz’de Salihli Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıları ziyaret etti. Vali Deniz ile birlikte İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’te yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gazetecilere konuşan Manisa Valisi Ahmet Deniz, “Kaza nedeniyle ne yazık ki 6 vatandaşımızı kaybettik. 22 yaralımız mevcut. Yaralılarımızın bir çoğu ayakta tedavi edildi. Bazıları da taburcu ediliyor. Şuanda yaralı vatandaşlarımızın içinden durumu ağır olan yok. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.