Manisa’da otomobil devrildi: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2019 - 17:08, Güncelleme: 29.05.2019 - 17:08
 

Manisa’da otomobil devrildi: 2 yaralı

Manisa’da seyir halinde olan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Şehzadeler ilçesi Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahar Y. yönetimindeki 45 UK 708 plakalı otomobil, Devlet Bahçeli...
Manisa’da seyir halinde olan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Şehzadeler ilçesi Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahar Y. yönetimindeki 45 UK 708 plakalı otomobil, Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı’na girdiği sırada bir anda kontrolden çıkarak devrildi. Bir süre sürüklenen otomobil yoldaki Adnan A. idaresinde bulunan 45 UA 0685 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası devrilen otomobil hurdaya dönerken, araçta ulunan sürücü Bahar Y. ile yanında yolcu konumundaki Zeynep Ç. yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Bahar Y. itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
Manisa’da seyir halinde olan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Şehzadeler ilçesi Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahar Y. yönetimindeki 45 UK 708 plakalı otomobil, Devlet Bahçeli...

Manisa’da seyir halinde olan otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Şehzadeler ilçesi Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahar Y. yönetimindeki 45 UK 708 plakalı otomobil, Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı’na girdiği sırada bir anda kontrolden çıkarak devrildi. Bir süre sürüklenen otomobil yoldaki Adnan A. idaresinde bulunan 45 UA 0685 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası devrilen otomobil hurdaya dönerken, araçta ulunan sürücü Bahar Y. ile yanında yolcu konumundaki Zeynep Ç. yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Bahar Y. itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.