MANİSA’DA SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2018 - 07:17, Güncelleme: 23.10.2018 - 07:17
 

MANİSA’DA SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ!

Manisa’da, Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi'nde sabaha karşı silah sesleri ile yankılandı. Olay yerine çok sayıda  polis sevk edildi.
HABER:SERKAN ÖZCAN Olay saat 03.00 sıraları Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Kuşlubahçe Mahallesi Okul Caddesi  üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evin önüne gelen ve plakası alınamayan bir otomobil tarafından apartmana defalarca ateş eden şahıslar olay yerinden hızla kaçtılar.  Silah sesleri  üzerine apartman sakinleri  kısa süreliğine panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı  incelemede bulundu. Silahtan çıkan 4 boş kovan ise  polis ekiplerince  incelenmek  üzere  muhafaza altına alındı. Apartmana düzenlenen silahlı saldırı sonrası kimsenin burnunun bile kanamaması  yüreklere su serperken, polis olayla ilgili inceleme başlattı  
Manisa’da, Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi'nde sabaha karşı silah sesleri ile yankılandı. Olay yerine çok sayıda  polis sevk edildi.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Olay saat 03.00 sıraları Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Kuşlubahçe Mahallesi Okul Caddesi  üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evin önüne gelen ve plakası alınamayan bir otomobil tarafından apartmana defalarca ateş eden şahıslar olay yerinden hızla kaçtılar.  Silah sesleri  üzerine apartman sakinleri  kısa süreliğine panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı  incelemede bulundu. Silahtan çıkan 4 boş kovan ise  polis ekiplerince  incelenmek  üzere  muhafaza altına alındı. Apartmana düzenlenen silahlı saldırı sonrası kimsenin burnunun bile kanamaması  yüreklere su serperken, polis olayla ilgili inceleme başlattı
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.