Manisa’da şok iddia!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2018 - 11:33, Güncelleme: 27.11.2018 - 11:33
 

Manisa’da şok iddia!

Üniversite Hastanesinde Rüşvet aldığı iddiası ile doktor gözaltına alındı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay,  Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Plastik Cerrahi bölümünde meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre; Bel fıtığı  olan ve karın bölgesinde yağların toplanması sonucu yürüyemeyecek hale  gelen  Sevinç T. (52) isimli hasta ameliyat olmak  için  Celal Bayar Üniversite Hastanesine gitti. Ameliyat günü almak  için  kızı  ile hastaneye giden  Sevinç T., Plastik Cerrahi Bölümde görevli Yrd.Doç. Dr olan  M.K.E. ile görüştü.  İddiaya göre; görüşme sonrası bu ameliyatı yapabileceğini söyleyen doktor “Masrafı 8 Bin 600 TL tutuyor. Bu parayı isterseniz hastaneye yatırmayın, bana elden 5 bin 600 TL verin, ameliyatınızı yapalım’’ dedi. Konuşma sonrası yaşlı kadının kızı Yeşim K. P., doktorun elden para istemesinden şüphelenerek  durumu Hastane  başhekimine bildirdi. Hastane  başhekimine giderek başından geçenleri anlatan Yeşim K. P.,  doktorun kendilerinden elden para istediğini söyledi. Hastane başhekimi ise daha  ‘’Daha önceleri de böyle  konularla bize hasta geldi, doktorların para istediklerini söylediler. Ama hiçbiri hasta yada hasta yakını şikayetçi  olmadığı  için konu kapandı gitti. Şayet  siz şikayetçi olursanız, ben de gerekli soruşturmayı başlatacağım’’ dedi. Yeşim K. P.,  olay üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek doktorun rüşvet aldığı iddiası ile şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğüne giden hasta yakınları Yrd. Doç. Dr. M.K. E.’dan  şikayetçi oldular. Doktorun istediği 5 Bin 600 TL paranın polis tarafından seri numaraları alındı. Hastaneye tekrar giden hasta yakınları seri numaraları alınan paraları doktorun odasında kendisine verildi. Kısa süre sonra doktorun odasına giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri doktoru aldığı paraları ile göz altına alındı.    Göz altına alınan doktor, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.   ASİSTANLAR HASTAYI TEHDİT ETTİ Öte yandan hasta yakınları tarafından şikayetçi  olunan  doktor gözaltına alınmasının ardından   ameliyat  olan yaşlı kadının odasına gelen doktorun asistanları, yaşlı kadını hasta yatağında tehdit ettikleri iddia edildi.   PANSUMAN OLAMAYACAKSIN BİR DAHA BURAYA GELEMEYECEKSİN Yrd.Doç.Dr’un asistanları, hasta yatağında yatan  Sevinç T.’nin  kulağına eğilerek “bir daha bu hastaneye gelemeyeceksin, pansuman olamayacaksın” gibi tehditlerde bulunulduğu iddia edildi. Polisin  olayla  ilgili  incelemesi devam ediyor.
Üniversite Hastanesinde Rüşvet aldığı iddiası ile doktor gözaltına alındı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay,  Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Plastik Cerrahi bölümünde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre; Bel fıtığı  olan ve karın bölgesinde yağların toplanması sonucu yürüyemeyecek hale  gelen  Sevinç T. (52) isimli hasta ameliyat olmak  için  Celal Bayar Üniversite Hastanesine gitti.

Ameliyat günü almak  için  kızı  ile hastaneye giden  Sevinç T., Plastik Cerrahi Bölümde görevli Yrd.Doç. Dr olan  M.K.E. ile görüştü.
 İddiaya göre; görüşme sonrası bu ameliyatı yapabileceğini söyleyen doktor “Masrafı 8 Bin 600 TL tutuyor. Bu parayı isterseniz hastaneye yatırmayın, bana elden 5 bin 600 TL verin, ameliyatınızı yapalım’’ dedi.

Konuşma sonrası yaşlı kadının kızı Yeşim K. P., doktorun elden para istemesinden şüphelenerek  durumu Hastane  başhekimine bildirdi.
Hastane  başhekimine giderek başından geçenleri anlatan Yeşim K. P.,  doktorun kendilerinden elden para istediğini söyledi.
Hastane başhekimi ise daha  ‘’Daha önceleri de böyle  konularla bize hasta geldi, doktorların para istediklerini söylediler. Ama hiçbiri hasta yada hasta yakını şikayetçi  olmadığı  için konu kapandı gitti. Şayet  siz şikayetçi olursanız, ben de gerekli soruşturmayı başlatacağım’’ dedi.
Yeşim K. P.,  olay üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek doktorun rüşvet aldığı iddiası ile şikayetçi oldu.
Asayiş Şube Müdürlüğüne giden hasta yakınları Yrd. Doç. Dr. M.K. E.’dan  şikayetçi oldular.
Doktorun istediği 5 Bin 600 TL paranın polis tarafından seri numaraları alındı.
Hastaneye tekrar giden hasta yakınları seri numaraları alınan paraları doktorun odasında kendisine verildi.
Kısa süre sonra doktorun odasına giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri doktoru aldığı paraları ile göz altına alındı.
 
 Göz altına alınan doktor, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
 
ASİSTANLAR HASTAYI TEHDİT ETTİ
Öte yandan hasta yakınları tarafından şikayetçi  olunan  doktor gözaltına alınmasının ardından   ameliyat  olan yaşlı kadının odasına gelen doktorun asistanları, yaşlı kadını hasta yatağında tehdit ettikleri iddia edildi.
 
PANSUMAN OLAMAYACAKSIN BİR DAHA BURAYA GELEMEYECEKSİN
Yrd.Doç.Dr’un asistanları, hasta yatağında yatan  Sevinç T.’nin  kulağına eğilerek “bir daha bu hastaneye gelemeyeceksin, pansuman olamayacaksın” gibi tehditlerde bulunulduğu iddia edildi.
Polisin  olayla  ilgili  incelemesi devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.