MANİSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2018 - 11:32, Güncelleme: 08.12.2018 - 11:32
 

MANİSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Manisa’da, Narkotimlerin bir eve yaptıkları baskında yüzlerce uyuşturucu hap ve çok miktarda para ele geçirildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri torbacı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir istihbaratı değerlendiren Narkotimler, Şehzadeler ilçesinde bir eve oprasyon yaptı. Operasyonda yüzlerce sentetik uyuşturucu hap, çok miktarda para ele geçirildi. YAPILAN OPERSAYONDA BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Narkotim ekiplerinin yaptığı operasyonda ev sahibi gözaltına alındı. Öte yandan geçtiğimiz ay Kastamonu’ndan iş için Manisa’ya gelen 23yaşındaki Arif U’nun operasyon sonucu gözaltına alınan torbacıdan sentetik uyuşturucu hap aldığı ve bu nedenden öldüğü belirlendi.                                                           Hayatını kaybeden genç                                                                  Gözaltına alınan torbacı polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Manisa’da, Narkotimlerin bir eve yaptıkları baskında yüzlerce uyuşturucu hap ve çok miktarda para ele geçirildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri torbacı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.
Bir istihbaratı değerlendiren Narkotimler, Şehzadeler ilçesinde bir eve oprasyon yaptı. Operasyonda yüzlerce sentetik uyuşturucu hap, çok miktarda para ele geçirildi.

YAPILAN OPERSAYONDA BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Narkotim ekiplerinin yaptığı operasyonda ev sahibi gözaltına alındı.
Öte yandan geçtiğimiz ay Kastamonu’ndan iş için Manisa’ya gelen 23yaşındaki Arif U’nun operasyon sonucu gözaltına alınan torbacıdan sentetik uyuşturucu hap aldığı ve bu nedenden öldüğü belirlendi.

                                                          Hayatını kaybeden genç                                                                 
Gözaltına alınan torbacı polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.