Manisa’da uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2019 - 12:02, Güncelleme: 05.12.2019 - 12:02
 

Manisa’da uyuşturucu operasyonu

Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda 2.5 Metre Uzunluğunda Dikili Halde Kenevir Bitkisi Ele Geçirilirken Bir Kişi Gözaltına Alındı.
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2.5 metre uzunluğunda dikili halde kenevir bitkisi ele geçirilirken bir kişi gözaltına alındı. Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. Daha önce uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen İ.K. (37) isimli şahsın Kadriye Mahallesi 73 Sokak’taki evinde savcılık kararıyla yapılan aramalarda 2.5 metre uzunluğunda dikili kenevir bitkisi ile kova ve poşetlerde kurutulmuş hazır kenevir bitkileri bulundu. Öte yandan yapılan operasyonda bir de ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Manisa'nın Kırkağaç İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda 2.5 Metre Uzunluğunda Dikili Halde Kenevir Bitkisi Ele Geçirilirken Bir Kişi Gözaltına Alındı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2.5 metre uzunluğunda dikili halde kenevir bitkisi ele geçirilirken bir kişi gözaltına alındı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. Daha önce uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen İ.K. (37) isimli şahsın Kadriye Mahallesi 73 Sokak’taki evinde savcılık kararıyla yapılan aramalarda 2.5 metre uzunluğunda dikili kenevir bitkisi ile kova ve poşetlerde kurutulmuş hazır kenevir bitkileri bulundu. Öte yandan yapılan operasyonda bir de ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.