MANİSA’NIN GÖBEĞİNDE KENDİSİNİ VE TORUNUNU YAKMAK İSTEDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2018 - 13:33, Güncelleme: 11.11.2018 - 13:33
 

MANİSA’NIN GÖBEĞİNDE KENDİSİNİ VE TORUNUNU YAKMAK İSTEDİ

Manisa’da 55 yaşındaki bir şahıs 8 havuzunun önünde kendini ve torununu benzin dökerek yakmak istedi.
HABER:SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi 8 havuzu  önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Zeki Ç.(55) isimli şahıs  erkek  torunu  ile  öğlen saatlerinde 8 havuzuna gelerek elindeki benzin dolu pet  şişe  ile kendisini yakmak  istedi. Olay yerinde görevli  olarak bulunan bir sivil  polis memuru  duruma  müdahale etti. Polis memuru,  Zeki Ç’nin üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi ve şahsın elindeki benzin dolu pet  şişeyi aldı. Olası  bir duruma karşı olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Takviye  olarak  gelen polis ekipleri kendini benzinle yakmak isteyen Zeki Ç’yi ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürdü. Öte yandan alınan bilgiye göre  Zeki Ç’nin  oğlu cezaevinde  olduğu ve  eşiyle tartıştığı  için evden uzaklaştırma aldığı ve bu nedende dolayı kendini yakmak  istediği  öğrenildi.
Manisa’da 55 yaşındaki bir şahıs 8 havuzunun önünde kendini ve torununu benzin dökerek yakmak istedi.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi 8 havuzu  önünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Zeki Ç.(55) isimli şahıs  erkek  torunu  ile  öğlen saatlerinde 8 havuzuna gelerek elindeki benzin dolu pet  şişe  ile kendisini yakmak  istedi.
Olay yerinde görevli  olarak bulunan bir sivil  polis memuru  duruma  müdahale etti. Polis memuru,  Zeki Ç’nin üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi ve şahsın elindeki benzin dolu pet  şişeyi aldı.
Olası  bir duruma karşı olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Takviye  olarak  gelen polis ekipleri kendini benzinle yakmak isteyen Zeki Ç’yi ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürdü.
Öte yandan alınan bilgiye göre  Zeki Ç’nin  oğlu cezaevinde  olduğu ve  eşiyle tartıştığı  için evden uzaklaştırma aldığı ve bu nedende dolayı kendini yakmak  istediği  öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.