Moloz dökme tartışması kavgaya döndü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2021 - 10:47, Güncelleme: 21.05.2021 - 10:47
 

Moloz dökme tartışması kavgaya döndü

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde iki aile arasında çıkan moloz dökme tartışması sonrası taraflardan biri önce diğer ailenin bakkalına saldırdı ardından havaya ateş açarak kaçtı.
Olay Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Cahit E. ile İzzet K. arasında boş arsaya dökülen molozlar yüzünden tartışma çıktı. Cahit E. boş arsadaki molozların kaldırılmasını isterken, İzzet K. ise arsadaki molozlar için belediye ekiplerine haber verildiğini ve gün içerisinde ekiplerin gelerek molozların kaldırılacağını söyledi. Bu cevap üzerine İzzet K. ile tartışmaya başlayan Cahit E. moloz parçalarından bir kaçını İzzet K.'nin bakkalına fırlattı. Cahit E.'nin eve gitmesi sonrası olay yerine yeğeni Ogün E. gelerek havaya ateş açtı. Mahallelinin sokağa dökülmesi sonrası Ogün E. bir otomobile atlayarak olay yerinden uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vatandaşların ifadelerini alan ekipler, havaya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan Ogün E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde iki aile arasında çıkan moloz dökme tartışması sonrası taraflardan biri önce diğer ailenin bakkalına saldırdı ardından havaya ateş açarak kaçtı.


Olay Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Cahit E. ile İzzet K. arasında boş arsaya dökülen molozlar yüzünden tartışma çıktı. Cahit E. boş arsadaki molozların kaldırılmasını isterken, İzzet K. ise arsadaki molozlar için belediye ekiplerine haber verildiğini ve gün içerisinde ekiplerin gelerek molozların kaldırılacağını söyledi. Bu cevap üzerine İzzet K. ile tartışmaya başlayan Cahit E. moloz parçalarından bir kaçını İzzet K.'nin bakkalına fırlattı. Cahit E.'nin eve gitmesi sonrası olay yerine yeğeni Ogün E. gelerek havaya ateş açtı. Mahallelinin sokağa dökülmesi sonrası Ogün E. bir otomobile atlayarak olay yerinden uzaklaştı.
Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vatandaşların ifadelerini alan ekipler, havaya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan Ogün E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.