Müzik dinleyen motosikletçiden trafikte tehlikeli hareketler

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 18:22, Güncelleme: 21.03.2020 - 18:22
 

Müzik dinleyen motosikletçiden trafikte tehlikeli hareketler

MANİSA’DA SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLET ÜZERİNDE MÜZİK DİNLEYEREK DANS EDEN SÜRÜCÜ, TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ. O ANLAR YOLDAKİ BAŞKA BİR SÜRÜCÜ TARAFINDAN CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ.
Manisa’da seyir halindeki motosiklet üzerinde müzik dinleyerek dans eden sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar yoldaki başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Olay, İzmir-İstanbul Otoyolu Manisa girişinde meydana geldi. Bir otomobilden cep telefonu ile çekilen görüntülerde, seyir halindeki 10 ZG 229 plakalı motosikletin sürücüsü dinlediği müziğe kendini fazla kaptırarak, yolda tehlikeli manevralar yaptığı görülüyor. Motosikletin üzerinde zıplayan ve direksiyondan ellerini bırakarak seyreden sürücü, çevredeki diğer sürücüleri de şaşırttı. Hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücülerin canını tehlikeye atan motosiklet sürücüsü, bir süre sonra gözden kayboldu.
MANİSA’DA SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLET ÜZERİNDE MÜZİK DİNLEYEREK DANS EDEN SÜRÜCÜ, TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜ. O ANLAR YOLDAKİ BAŞKA BİR SÜRÜCÜ TARAFINDAN CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ.

Manisa’da seyir halindeki motosiklet üzerinde müzik dinleyerek dans eden sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar yoldaki başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, İzmir-İstanbul Otoyolu Manisa girişinde meydana geldi. Bir otomobilden cep telefonu ile çekilen görüntülerde, seyir halindeki 10 ZG 229 plakalı motosikletin sürücüsü dinlediği müziğe kendini fazla kaptırarak, yolda tehlikeli manevralar yaptığı görülüyor. Motosikletin üzerinde zıplayan ve direksiyondan ellerini bırakarak seyreden sürücü, çevredeki diğer sürücüleri de şaşırttı. Hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücülerin canını tehlikeye atan motosiklet sürücüsü, bir süre sonra gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.