NAMAZA GİDEN ÖĞRETMENİN ARACI SOYULDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 16:09, Güncelleme: 05.04.2019 - 16:09
 

NAMAZA GİDEN ÖĞRETMENİN ARACI SOYULDU

Manisa’da, Cuma namazını kılmak için camiye giren öğretmenin otomobili kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camı kırılarak soyuldu.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Ulutepe Caddesi üzerinde bulunan Ulu Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli öğretmen olan Nedim Tosuner (63) her hafta olduğu gibi Cuma namazını kılmak için 75. Yıl Mahallesinden Ulu Cami’ye gitti. Tosuner, Cuma namazı çıkışı otomobilin arka camının kırık olduğunu gördü. Yaptığı kontrolde arka koltukta duran el çantasının olmadığı fark etti. El çantasının içinde banka ve kredi kartları, otomobilin ruhsatı kimlik karı ve evine ait anahtarların olduğu öğrenildi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, çevrede güvenlik kamerası imcelemesinde bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Manisa’da, Cuma namazını kılmak için camiye giren öğretmenin otomobili kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camı kırılarak soyuldu.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay, Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Ulutepe Caddesi üzerinde bulunan Ulu Camii önünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, emekli öğretmen olan Nedim Tosuner (63) her hafta olduğu gibi Cuma namazını kılmak için 75. Yıl Mahallesinden Ulu Cami’ye gitti. Tosuner, Cuma namazı çıkışı otomobilin arka camının kırık olduğunu gördü.

Yaptığı kontrolde arka koltukta duran el çantasının olmadığı fark etti.
El çantasının içinde banka ve kredi kartları, otomobilin ruhsatı kimlik karı ve evine ait anahtarların olduğu öğrenildi.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, çevrede güvenlik kamerası imcelemesinde bulundu.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.