ÖNCE KAZA YAPTI SONRA OTOMOBİLİ BIRAKIP KAÇTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2018 - 15:33, Güncelleme: 18.11.2018 - 15:33
 

ÖNCE KAZA YAPTI SONRA OTOMOBİLİ BIRAKIP KAÇTI

Manisa’da meydana gelen maddi hasarlı kaza’da sürücüsü kullandığı otomobili bırakarak kaza yerinden kaçtı.
HABER:SERKAN ÖZCAN Kaza Manisa’nın Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi  üzerinde meydana geldi. Edinilen   bilgiye göre; Manisa yönünden Organize Sanayi Bölgesi yönüne seyir halinde  olan Muhammet K. idaresindeki  45 KY 702 plakalı otomobile, yine aynı yöne seyir halinde olan  Mustafa Ö. (55) idaresindeki 45  S 0515 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kaza sonrası 45 S 0515 plakalı otomobil sürücüsü  Mustafa Ö., aracı bırakarak olay yerinden kaçtı. Öte yandan otomobilde kalan bir kişi ise "Aracın sahibi benim. Aşırı alkollü olduğum için arkadaşım olan Mustafa Ö.’ye aracımı sürmesi  için verdim. O da  kaza yapınca, alkollü olduğu için aracı bırakıp kaçtı’’ dedi. Olay yerine gelen çekici aracı  otoparka çekmesinin ardından  polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.  
Manisa’da meydana gelen maddi hasarlı kaza’da sürücüsü kullandığı otomobili bırakarak kaza yerinden kaçtı.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Kaza Manisa’nın Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi  üzerinde meydana geldi.
Edinilen   bilgiye göre; Manisa yönünden Organize Sanayi Bölgesi yönüne seyir halinde  olan Muhammet K. idaresindeki  45 KY 702 plakalı otomobile, yine aynı yöne seyir halinde olan  Mustafa Ö. (55) idaresindeki 45  S 0515 plakalı otomobil arkadan çarptı.
Kaza sonrası 45 S 0515 plakalı otomobil sürücüsü  Mustafa Ö., aracı bırakarak olay yerinden kaçtı.
Öte yandan otomobilde kalan bir kişi ise "Aracın sahibi benim. Aşırı alkollü olduğum için arkadaşım olan Mustafa Ö.’ye aracımı sürmesi  için verdim. O da  kaza yapınca, alkollü olduğu için aracı bırakıp kaçtı’’ dedi.
Olay yerine gelen çekici aracı  otoparka çekmesinin ardından  polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.