OTOMOBİL TAKLA ATTI  

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 14:24, Güncelleme: 27.02.2019 - 14:24
 

OTOMOBİL TAKLA ATTI  

Manisa eski Muradiye yolu üzerinde bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attıktan sonra durabildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN Kaza, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde eski Muradiye yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muradiye'ye doğru seyir halinde olan 45 EY 072 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Manisa Celal Bayar Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Manisa eski Muradiye yolu üzerinde bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attıktan sonra durabildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Kaza, Manisa’nın Yunusemre ilçesinde eski Muradiye yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muradiye'ye doğru seyir halinde olan 45 EY 072 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Manisa Celal Bayar Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.