ÖZEL GÜVENLİKLERE YÖNELİK FETÖ OPERASYONU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 08:30, Güncelleme: 11.11.2016 - 08:30
 

ÖZEL GÜVENLİKLERE YÖNELİK FETÖ OPERASYONU

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimata göre İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri içlerinde Manisa’nın da olduğu 4 ilde FETÖ operasyonu düzenledi.
  İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ soruşturmaları kapsamında silahlı özel güvenlik görevlilerine yönelik düzenlediği operasyonun devamı olarak İzmir merkezli Manisa, Şanlıurfa ve Mardin’de eş zamanlı baskın düzenledi. Hakkında yakalama kararı bulunan 33 şüpheliden 25'i yakalandı. Gözaltı listesinde bulunan diğer şahısların aranmasına devam ettiği bildirildi.  ‘ByLock’ KULLANDIKLARI DA ORTAYA ÇIKTI Gözaltına alınan şahısların örgütün gizli haberleşme sistemi olan 'ByLock' sistemini kullandığı, terör örgütünün toplantılarına katıldığı ve terör örgütüne finansal destek sağladığı ileri sürüldü. Emniyete sorgulanmak üzere götürülen zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dökümanla birlikte terörist başı Fethullah Gülen'in kitapları çıktı.  
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimata göre İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri içlerinde Manisa’nın da olduğu 4 ilde FETÖ operasyonu düzenledi.
 
İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ soruşturmaları kapsamında silahlı özel güvenlik görevlilerine yönelik düzenlediği operasyonun devamı olarak İzmir merkezli Manisa, Şanlıurfa ve Mardin’de eş zamanlı baskın düzenledi. Hakkında yakalama kararı bulunan 33 şüpheliden 25'i yakalandı. Gözaltı listesinde bulunan diğer şahısların aranmasına devam ettiği bildirildi. 

‘ByLock’ KULLANDIKLARI DA ORTAYA ÇIKTI
Gözaltına alınan şahısların örgütün gizli haberleşme sistemi olan 'ByLock' sistemini kullandığı, terör örgütünün toplantılarına katıldığı ve terör örgütüne finansal destek sağladığı ileri sürüldü. Emniyete sorgulanmak üzere götürülen zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dökümanla birlikte terörist başı Fethullah Gülen'in kitapları çıktı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.