(Özel) Suriyeli gencin otomobiliyle birlikte tüm birikimi de kül oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 09:43, Güncelleme: 22.04.2019 - 09:43
 

(Özel) Suriyeli gencin otomobiliyle birlikte tüm birikimi de kül oldu

Manisa’ya misafirliğe gelen Suriyeli genç adamın park halindeki otomobili, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otomobilinin yanmasını çaresiz gözlerle izleyen Suriyeli Yasir Hamo’nun, otomobili ile birlikte tüm birikiminin de kül...
Manisa’ya misafirliğe gelen Suriyeli genç adamın park halindeki otomobili, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otomobilinin yanmasını çaresiz gözlerle izleyen Suriyeli Yasir Hamo’nun, otomobili ile birlikte tüm birikiminin de kül olduğu öğrenildi.Suriye’deki iç savaş nedeniyle, ülkesini terk eden Yasir Hamo (20), ailesiyle birlikte geldiği Türkiye’de, İzmir’e yerleşti. 6 yıldır İzmir’de yaşayan Yasir Hamo, yeni aldığı 63 SAA 781 plakalı otomobili ile hafta sonu Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki kayınbabasına geldi. Turgut Özal Mahallesi’ndeki park halindeki otomobil, gece saat 03.00 sıralarında belirlenmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Yanan otomobil kısa bir sürede küle döndü. Çaresiz gözlerle otomobilinin yanmasını izleyen Yasir Hamo, durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.Otomobilini yeni aldığını ve hiçbir sorunu olmadığını belirten Yasir Hamo, otomobilinin kim veya kimler tarafından yapılmadığını ancak kundaklandığından şüphelendiğini ileri sürdü. Hamo, “Kimin yaptığını bilmiyorum. 30 bin lira zararım var. Hurdaya satacağım” diye konuştu.Yasir Hamo’nun akrabası Abut Hamo ise "Yasir akrabamız ve aynı zamanda eniştem oluyor. Bize misafirliğe geldi. Gece 3 gibi araç yandı. Nasıl ve kimin yaktığını bilmiyoruz. Polise gittik. Hurdaya çıkarıldı” dedi.
Manisa’ya misafirliğe gelen Suriyeli genç adamın park halindeki otomobili, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otomobilinin yanmasını çaresiz gözlerle izleyen Suriyeli Yasir Hamo’nun, otomobili ile birlikte tüm birikiminin de kül...

Manisa’ya misafirliğe gelen Suriyeli genç adamın park halindeki otomobili, gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otomobilinin yanmasını çaresiz gözlerle izleyen Suriyeli Yasir Hamo’nun, otomobili ile birlikte tüm birikiminin de kül olduğu öğrenildi.

Suriye’deki iç savaş nedeniyle, ülkesini terk eden Yasir Hamo (20), ailesiyle birlikte geldiği Türkiye’de, İzmir’e yerleşti. 6 yıldır İzmir’de yaşayan Yasir Hamo, yeni aldığı 63 SAA 781 plakalı otomobili ile hafta sonu Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki kayınbabasına geldi. Turgut Özal Mahallesi’ndeki park halindeki otomobil, gece saat 03.00 sıralarında belirlenmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Yanan otomobil kısa bir sürede küle döndü. Çaresiz gözlerle otomobilinin yanmasını izleyen Yasir Hamo, durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Otomobilini yeni aldığını ve hiçbir sorunu olmadığını belirten Yasir Hamo, otomobilinin kim veya kimler tarafından yapılmadığını ancak kundaklandığından şüphelendiğini ileri sürdü. Hamo, “Kimin yaptığını bilmiyorum. 30 bin lira zararım var. Hurdaya satacağım” diye konuştu.

Yasir Hamo’nun akrabası Abut Hamo ise "Yasir akrabamız ve aynı zamanda eniştem oluyor. Bize misafirliğe geldi. Gece 3 gibi araç yandı. Nasıl ve kimin yaktığını bilmiyoruz. Polise gittik. Hurdaya çıkarıldı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.