Polis Sayesinde Dolandırılmaktan Kurtuldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 18:50, Güncelleme: 15.10.2020 - 18:50
 

Polis Sayesinde Dolandırılmaktan Kurtuldu

Telefonda anlaştığı kişiden altın almak için Adana’dan Manisa’nın Salihli ilçesine gelen bir kişi, polisin durumu fark etmesi üzerine dolandırılmaktan son anda kurtuldu.   Alınan bilgiye göre polis,  Salihli’de bir bankadan kredi çekmek isteyen emekli V.G.’nin (65) durumundan şüphelendi. V.G. ile temasa geçen polis, yapılan görüşmede konunun telefon dolandırıcılığı olduğunu belirledi. Altın alış verişinin yapılacağı alanda tertibat alan polis, şüpheli Hamza K.’i (29) yakaladı. Şüphelinin yanında getirdiği, üzerinde Osmanlı arması bulunan ve sahte olduğu değerlendirilen 255 adet sikke ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Hamza K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Telefonda anlaştığı kişiden altın almak için Adana’dan Manisa’nın Salihli ilçesine gelen bir kişi, polisin durumu fark etmesi üzerine dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

  Alınan bilgiye göre polis,  Salihli’de bir bankadan kredi çekmek isteyen emekli V.G.’nin (65) durumundan şüphelendi. V.G. ile temasa geçen polis, yapılan görüşmede konunun telefon dolandırıcılığı olduğunu belirledi. Altın alış verişinin yapılacağı alanda tertibat alan polis, şüpheli Hamza K.’i (29) yakaladı. Şüphelinin yanında getirdiği, üzerinde Osmanlı arması bulunan ve sahte olduğu değerlendirilen 255 adet sikke ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Hamza K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.