Pompalı Tüfeği İle Katliam Yaptı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 09:06, Güncelleme: 21.10.2016 - 09:06
 

Pompalı Tüfeği İle Katliam Yaptı

Manisa'da daha önce tartıştığı şahıslarla ilçe meydanında karşılaşan şüpheli etrafa pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, olayla ilgisi olmadığı belirlenen 1 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay Hamidiye Cami karşısında bulunan Meydan Kafe önünde meydana geldi. Elindeki pompalı tüfekle meydana gelen O.Ç, daha önce tartıştığı iddia edilen T.A(49) ve F.B(36) ile Meydan Kafe önünde karşılaştı. Çıtak, pompalı tüfekle rastgele yaklaşık 15 el ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği T.A, F.B ve meydanda bulunan olayla ilgilisi olmadığı öğrenilen Ö.D(25) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Tamim Aslan(49) ve Fatih Bulut(36) tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan yaralanan Özgür Durmaz’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay sonrası Okan Çetin gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise polis tarafından devam ediyor.  
Manisa'da daha önce tartıştığı şahıslarla ilçe meydanında karşılaşan şüpheli etrafa pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, olayla ilgisi olmadığı belirlenen 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Hamidiye Cami karşısında bulunan Meydan Kafe önünde meydana geldi. Elindeki pompalı tüfekle meydana gelen O.Ç, daha önce tartıştığı iddia edilen T.A(49) ve F.B(36) ile Meydan Kafe önünde karşılaştı. Çıtak, pompalı tüfekle rastgele yaklaşık 15 el ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği T.A, F.B ve meydanda bulunan olayla ilgilisi olmadığı öğrenilen Ö.D(25) yaralandı.



Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Tamim Aslan(49) ve Fatih Bulut(36) tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.



Öte yandan yaralanan Özgür Durmaz’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay sonrası Okan Çetin gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma ise polis tarafından devam ediyor.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.