Salihli Jandarma, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 15:54, Güncelleme: 18.12.2021 - 15:54
 

Salihli Jandarma, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir ikamete düzenlenen operasyonda 30 gram esrar ile uyuşturucu alımında kullanılan 5 adet aparat ele geçirildi.
Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Adala Karakol Komutanlığı ekipleri, Çapaklı Mahallesi’nde T.G.’ye(42) ait ikamette uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Salihli Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararına istinaden Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı, Adala Karakol Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Köpek Timi ile birlikte şüpheli T.G.’ye ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada 30 gram kubar esrar ile uyuşturucu içiminde kullanılan 5 adet bong diye tabir edilen aparat ile 3 adet kova ele geçirildi.    Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir ikamete düzenlenen operasyonda 30 gram esrar ile uyuşturucu alımında kullanılan 5 adet aparat ele geçirildi.

Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Adala Karakol Komutanlığı ekipleri, Çapaklı Mahallesi’nde T.G.’ye(42) ait ikamette uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Salihli Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararına istinaden Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı, Adala Karakol Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Köpek Timi ile birlikte şüpheli T.G.’ye ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada 30 gram kubar esrar ile uyuşturucu içiminde kullanılan 5 adet bong diye tabir edilen aparat ile 3 adet kova ele geçirildi. 

  Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.