Salihli polisinden uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2020 - 14:47, Güncelleme: 08.06.2020 - 14:47
 

Salihli polisinden uyuşturucu operasyonu

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen operasyonda esrar, bonzai ve metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ilçeye uyuşturucu madde getiren, ticaretini ve satışını yapan sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi. Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda T.A isimli şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada, 13.17 gram metamfetamin, 2 gram esrar,  1 gram bonzai,  2 adet uyuşturucu madde alımında kullanılan aparat, 1 adet fişek olarak satışa hatır hale getirmede kullanılan, rulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesine sevk edilen T.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin süreceğini söyledi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen operasyonda esrar, bonzai ve metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ilçeye uyuşturucu madde getiren, ticaretini ve satışını yapan sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi. Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda T.A isimli şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada, 13.17 gram metamfetamin, 2 gram esrar,  1 gram bonzai,  2 adet uyuşturucu madde alımında kullanılan aparat, 1 adet fişek olarak satışa hatır hale getirmede kullanılan, rulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesine sevk edilen T.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.