Soma’da çalışan şehit babasına acı haber verildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2020 - 16:04, Güncelleme: 03.02.2020 - 16:04
 

Soma’da çalışan şehit babasına acı haber verildi

İdlib'de Rejim Unsurları Tarafından Yapılan Topçu Atışı Neticesinde Şehit Olan Afyon'lu Piyade Uzman Onbaşı Çavuş Gökhan Orhan'ın, Şehadet Haberi Manisa'nın Soma İlçesinde Çalişan Babası Ali Orhan'a Verildi.
İdlib’de rejim unsurları tarafından yapılan topçu atışı neticesinde şehit olan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Onbaşı Çavuş Gökhan Orhan’ın şehadet haberi, Manisa’nın Soma ilçesinde çalışan babası Ali Orhan’a verildi. Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oluyor. Sakarya, Tuzla, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Osmaniye’ye şehit ateşi düştü. Afyonkarahisar şehidi Gökhan Orhan’ın şehit haberi babası Ali Orhan’a şoför olarak çalıştığı Soma ilçesinde verildi. Aslen Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde ikamet eden Ali Orhan, çalışmak üzere bulunduğu Soma’da, oğlunun acı haberini aldı. Özel sektöre ait bir madende şoför olarak çalışan Ali Orhan ilk olarak oğlunun yaralandığı haberini aldı. Fenalaşan ve iş yerinden Soma Devlet Hastanesine kaldırılan baba Orhan’a acı haberi; Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oruç Fevzi Kara, Başhekim Ali Osman Çağlayan, sağlık görevlileri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde verdi. Acı haberi alan baba ayakta durmakta zorlanırken, Soma Kaymakamlığı özel bir araç hazırlayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde baba Ali Orhan’ı memleketi Afyonkarahisar’a uğurladı.
İdlib'de Rejim Unsurları Tarafından Yapılan Topçu Atışı Neticesinde Şehit Olan Afyon'lu Piyade Uzman Onbaşı Çavuş Gökhan Orhan'ın, Şehadet Haberi Manisa'nın Soma İlçesinde Çalişan Babası Ali Orhan'a Verildi.

İdlib’de rejim unsurları tarafından yapılan topçu atışı neticesinde şehit olan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Onbaşı Çavuş Gökhan Orhan’ın şehadet haberi, Manisa’nın Soma ilçesinde çalışan babası Ali Orhan’a verildi.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oluyor. Sakarya, Tuzla, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Osmaniye’ye şehit ateşi düştü. Afyonkarahisar şehidi Gökhan Orhan’ın şehit haberi babası Ali Orhan’a şoför olarak çalıştığı Soma ilçesinde verildi. Aslen Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde ikamet eden Ali Orhan, çalışmak üzere bulunduğu Soma’da, oğlunun acı haberini aldı. Özel sektöre ait bir madende şoför olarak çalışan Ali Orhan ilk olarak oğlunun yaralandığı haberini aldı. Fenalaşan ve iş yerinden Soma Devlet Hastanesine kaldırılan baba Orhan’a acı haberi; Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oruç Fevzi Kara, Başhekim Ali Osman Çağlayan, sağlık görevlileri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde verdi.

Acı haberi alan baba ayakta durmakta zorlanırken, Soma Kaymakamlığı özel bir araç hazırlayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde baba Ali Orhan’ı memleketi Afyonkarahisar’a uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.