Şüpheli araçtan metamfetamin çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2021 - 18:17, Güncelleme: 23.12.2021 - 18:17
 

Şüpheli araçtan metamfetamin çıktı

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçtan 15 gram metamfetamin ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi(JASAT), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Sart Karakol Komutanlığı ekipleri, şüphelendikleri aracı E96 Karayolu üzerinde durdurdu. Salihli Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, D.Ş.’nin üst aramasında 2 gram, aracın ön konsolunda alüminyum folyoya sarılı 2 gram ve teyp kasasına gizlenmiş 11 gram olmak üzere toplam 15 gram metamfetamin ele geçirildi.    Araçta bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçtan 15 gram metamfetamin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi(JASAT), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Sart Karakol Komutanlığı ekipleri, şüphelendikleri aracı E96 Karayolu üzerinde durdurdu. Salihli Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, D.Ş.’nin üst aramasında 2 gram, aracın ön konsolunda alüminyum folyoya sarılı 2 gram ve teyp kasasına gizlenmiş 11 gram olmak üzere toplam 15 gram metamfetamin ele geçirildi. 

  Araçta bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.