Tavanı kopan otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2020 - 16:07, Güncelleme: 09.02.2020 - 16:07
 

Tavanı kopan otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Hafif Ticari Araca Arkadan Çarptiktan Sonra Tavanı Kopan Ve Kaldırıma Çikan Otomobilin Sürücüsü, Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu. Hurdaya Dönen Aracın Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hafif ticari araca arkadan çarptıktan sonra tavanı kopan otomobilin sürücüsü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Hurdaya dönen aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, ticari araç da kaldırıma çıkarak durabildi. Alınan bilgiye göre, Selahattin Er (32) yönetimindeki 10 UP 556 plakalı otomobil, İzmir-Ankara Karayolu Avşar Mahallesi girişinde aynı yönde seyir halinde olan M.B. (39) idaresindeki 45 ZC 9204 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle tavanı kopan otomobilin o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada hurdaya dönen aracından burnu bile kanamadan kurtulan otomobilin sürücüsü Er, 112 Acil Servis ekiplerince kontrol amacı ile Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. 45 ZC 9204 plakalı hafif ticari araç ise kaldırıma çıkarak durabildi.
Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Hafif Ticari Araca Arkadan Çarptiktan Sonra Tavanı Kopan Ve Kaldırıma Çikan Otomobilin Sürücüsü, Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu. Hurdaya Dönen Aracın Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hafif ticari araca arkadan çarptıktan sonra tavanı kopan otomobilin sürücüsü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Hurdaya dönen aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, ticari araç da kaldırıma çıkarak durabildi.

Alınan bilgiye göre, Selahattin Er (32) yönetimindeki 10 UP 556 plakalı otomobil, İzmir-Ankara Karayolu Avşar Mahallesi girişinde aynı yönde seyir halinde olan M.B. (39) idaresindeki 45 ZC 9204 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle tavanı kopan otomobilin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada hurdaya dönen aracından burnu bile kanamadan kurtulan otomobilin sürücüsü Er, 112 Acil Servis ekiplerince kontrol amacı ile Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. 45 ZC 9204 plakalı hafif ticari araç ise kaldırıma çıkarak durabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.