Tek katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2020 - 09:29, Güncelleme: 17.04.2020 - 09:29
 

Tek katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi

MANİSA'NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE TEK KATLI BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU. İTFAİYENİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ İLE YANGIN DİĞER BİNALARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLÜRKEN, EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ. YANGIN ÇIKAN EVE GELEN EV SAHİBİ BİNADA KİRACILARIN OLDUĞUNU AMA BİNAYI NE ZAMAN BOŞALTTIKLARINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın diğer binalara sıçramadan söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangın çıkan eve gelen ev sahibi, binada kiracıların olduğunu ama binayı ne zaman boşalttıklarını bilmediğini söyledi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı eski bir evde çıkan yangın korkuttu. Alaşehir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Esentepe Mahallesi Toptepe Yolu üzerinde Adnan Akbaba’ya ait eski bir evde saat 20.00 sıralarında çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yangına zamanında müdahale ederek, çevrede bulunan diğer binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Önce dışarıdan müdahale eden itfaiye ekipleri evin kapısını kırıp içeriye girerek içerideki alevleri de söndürdü. Evde kiracıların olduğunu ve ne zaman evi boşalttıklarını bilmediğini belirten ev sahibi Adnan Akbaba ise "Ben kiracılara evden çıkın demiştim. Evi boşaltmışlar gitmişler. Ev yandı. En son onlar duruyordu. Ne zaman çıktığını bilemiyoruz" dedi. Maddi hasarın oluştuğu kaza ile ilgili polis soruşturmayı sürdürüyor.
MANİSA'NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE TEK KATLI BİR EVDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU. İTFAİYENİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ İLE YANGIN DİĞER BİNALARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLÜRKEN, EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ. YANGIN ÇIKAN EVE GELEN EV SAHİBİ BİNADA KİRACILARIN OLDUĞUNU AMA BİNAYI NE ZAMAN BOŞALTTIKLARINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın diğer binalara sıçramadan söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangın çıkan eve gelen ev sahibi, binada kiracıların olduğunu ama binayı ne zaman boşalttıklarını bilmediğini söyledi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tek katlı eski bir evde çıkan yangın korkuttu. Alaşehir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Esentepe Mahallesi Toptepe Yolu üzerinde Adnan Akbaba’ya ait eski bir evde saat 20.00 sıralarında çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yangına zamanında müdahale ederek, çevrede bulunan diğer binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Önce dışarıdan müdahale eden itfaiye ekipleri evin kapısını kırıp içeriye girerek içerideki alevleri de söndürdü.

Evde kiracıların olduğunu ve ne zaman evi boşalttıklarını bilmediğini belirten ev sahibi Adnan Akbaba ise "Ben kiracılara evden çıkın demiştim. Evi boşaltmışlar gitmişler. Ev yandı. En son onlar duruyordu. Ne zaman çıktığını bilemiyoruz" dedi.

Maddi hasarın oluştuğu kaza ile ilgili polis soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.