TELEFONCUNUN DİKKATİ HIRSIZI ELE VERDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2018 - 09:57, Güncelleme: 21.12.2018 - 09:57
 

TELEFONCUNUN DİKKATİ HIRSIZI ELE VERDİ

Manisa’da çaldığı telefonu telefoncuya satmak isteyen bir kişi, telefoncunun dikkati sayesinde yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Şehzadeler ilçesi Seyfettin Bey Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş yeri sahibi, telefoncu dükkanına gelerek yanında getirdiği lüks telefonu değerinin altında satmaya çalışan şahıstan şüphelendi. Şüpheli şahıs, cep telefonunu sim kartı ile birlikte vermeye kalkışınca, işyeri sahibi şüphelenerek telefonun rehberinde bulunan herhangi bir kişiyi arayarak bilgi almak istedi. Telefonun diğer ucunda olan şahıs telefonun çalındığını söylemesinin ardından iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. Şüpheli şahıs, cep telefonunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.    
Manisa’da çaldığı telefonu telefoncuya satmak isteyen bir kişi, telefoncunun dikkati sayesinde yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Şehzadeler ilçesi Seyfettin Bey Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş yeri sahibi, telefoncu dükkanına gelerek yanında getirdiği lüks telefonu değerinin altında satmaya çalışan şahıstan şüphelendi. Şüpheli şahıs, cep telefonunu sim kartı ile birlikte vermeye kalkışınca, işyeri sahibi şüphelenerek telefonun rehberinde bulunan herhangi bir kişiyi arayarak bilgi almak istedi. Telefonun diğer ucunda olan şahıs telefonun çalındığını söylemesinin ardından iş yeri sahibi durumu polise bildirdi. Şüpheli şahıs, cep telefonunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.