Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 14:31, Güncelleme: 04.03.2020 - 14:31
 

Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Manisa’nın Yunusemre İlçe Belediyesi Bünyesinde Temizlik Personeli Olarak Görev Yapan Hayrullah Bulut (fotoğrafta), Temizlik Yaptığı Sırada Yolda Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırarak, Örnek Bir Davranış Sergiledi.
Manisa’da Yunusemre Belediyesi bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Hayrullah Bulut, temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırarak, örnek bir davranış sergiledi. Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Hayrullah Bulut, yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı. Görevli olduğu Güzelyurt Mahallesi’nde kaldırımları süpürdüğü sırada cüzdan bulan Bulut, durumu amirlerine bildirdi. Amirlerinin de yardımıyla cüzdan sahibi Emre Yeğen’in ailesine ulaşan Bulut, içerisinde kimlik kartları, banka kartları ve bir miktar para bulunan cüzdanı Emre Yeğen’in ablası Semra Yeğen’e teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi.İstanbul geneli banyo gider açma hizmeti için arayın. Semra Yeğen de temizlik personeli Bulut’a, kardeşi adına teşekkür etti.
Manisa’nın Yunusemre İlçe Belediyesi Bünyesinde Temizlik Personeli Olarak Görev Yapan Hayrullah Bulut (fotoğrafta), Temizlik Yaptığı Sırada Yolda Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırarak, Örnek Bir Davranış Sergiledi.

Manisa’da Yunusemre Belediyesi bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Hayrullah Bulut, temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırarak, örnek bir davranış sergiledi.

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Hayrullah Bulut, yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı. Görevli olduğu Güzelyurt Mahallesi’nde kaldırımları süpürdüğü sırada cüzdan bulan Bulut, durumu amirlerine bildirdi. Amirlerinin de yardımıyla cüzdan sahibi Emre Yeğen’in ailesine ulaşan Bulut, içerisinde kimlik kartları, banka kartları ve bir miktar para bulunan cüzdanı Emre Yeğen’in ablası Semra Yeğen’e teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi.İstanbul geneli banyo gider açma hizmeti için arayın.

Semra Yeğen de temizlik personeli Bulut’a, kardeşi adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.