Uyuşturucu satıcısına suçüstü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2020 - 11:17, Güncelleme: 22.01.2020 - 11:17
 

Uyuşturucu satıcısına suçüstü

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Satışı Yaptığı Tespit Edilen Bir Kişi Gözaltına Alındı. Gözaltına Alınan Zanlının Üst Aramasında 11 Adet Yeşil Ve Mor Renkte Ekstasy Olduğu Değerlendirilen Hap Ele Geçirildi.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının üst aramasında 11 adet yeşil ve mor renkte ekstasy olduğu değerlendirilen hap ele geçirildi. Alaşehir İlçe Jandarma ekipleri dün gece bir ihbarı değerlendirerek, uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcısını suçüstü yakaladı. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan S.A.’yı (34) suçüstü yakaladı. Jandarma ekipleri Alaşehir’e bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde S.A.’yı takibe aldı. S.A.’yı gözaltına alınan ekipler zanlıyla birlikte 11 adet yeşil ve mor renkte ekstasy olduğu değerlendirilen hap da ele geçirdi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Satışı Yaptığı Tespit Edilen Bir Kişi Gözaltına Alındı. Gözaltına Alınan Zanlının Üst Aramasında 11 Adet Yeşil Ve Mor Renkte Ekstasy Olduğu Değerlendirilen Hap Ele Geçirildi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının üst aramasında 11 adet yeşil ve mor renkte ekstasy olduğu değerlendirilen hap ele geçirildi.

Alaşehir İlçe Jandarma ekipleri dün gece bir ihbarı değerlendirerek, uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcısını suçüstü yakaladı. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan S.A.’yı (34) suçüstü yakaladı. Jandarma ekipleri Alaşehir’e bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde S.A.’yı takibe aldı. S.A.’yı gözaltına alınan ekipler zanlıyla birlikte 11 adet yeşil ve mor renkte ekstasy olduğu değerlendirilen hap da ele geçirdi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.