Yaşlı adam ve keçileri 36 saattir kayıp

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 16:51, Güncelleme: 16.10.2020 - 16:51
 

Yaşlı adam ve keçileri 36 saattir kayıp

MANİSA'NIN TURGUTLU İLÇESİNDE 2 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ALİ ARI (71) İÇİN AFAD VE JANDARMA EKİPLERİNCE ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan yaşlı adamdan 36 saatten beri haber alınamazken, hayvanlarıyla birlikte kaybolan adamın bulunması için çalışma başlatıldı. Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Kayrak Mahallesi’nde yaşayan Ali Arı (71), perşembe günü sabahı küçükbaş hayvanlarını otlatmak için evinden ayrıldı. Akşam eve dönmeyen Arı’nın yakınları durumu jandarma ekiplerine haber verdi. 36 saattir izine rastlanamayan Arı’nın bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri tarafından başlatılan çalışma devam ediyor.
MANİSA'NIN TURGUTLU İLÇESİNDE 2 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN ALİ ARI (71) İÇİN AFAD VE JANDARMA EKİPLERİNCE ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan yaşlı adamdan 36 saatten beri haber alınamazken, hayvanlarıyla birlikte kaybolan adamın bulunması için çalışma başlatıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Kayrak Mahallesi’nde yaşayan Ali Arı (71), perşembe günü sabahı küçükbaş hayvanlarını otlatmak için evinden ayrıldı. Akşam eve dönmeyen Arı’nın yakınları durumu jandarma ekiplerine haber verdi. 36 saattir izine rastlanamayan Arı’nın bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri tarafından başlatılan çalışma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.