YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 12:48, Güncelleme: 11.11.2016 - 12:48
 

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü yardımcılığından Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve Kula’da görevine başlayan Hakan Meletlioğlu Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.
Kula Kaymakamı Murat Güven ile ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulunan Hakan Meletlioğlu, öncelikli hedefinin halkın huzurunu en iyi şekilde sağlamak olduğunu belirterek şunları söyledi:"Tarihi ve güzel konuma sahip ilçede görev yapmanın bilinciyle kapım vatandaşa, personele ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine açıktır. İlçede vatandaşın huzur ve güveni için 24 saat ekibimle hizmet vereceğiz. Vatandaşların şüphelendikleri her olayda bizi bilgilendirmelerini bekliyoruz."  Kula Kaymakamı Murat Güven ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Yeni İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Meletlioğlu’nu yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü yardımcılığından Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve Kula’da görevine başlayan Hakan Meletlioğlu Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.
Kula Kaymakamı Murat Güven ile ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulunan Hakan Meletlioğlu, öncelikli hedefinin halkın huzurunu en iyi şekilde sağlamak olduğunu belirterek şunları söyledi:"Tarihi ve güzel konuma sahip ilçede görev yapmanın bilinciyle kapım vatandaşa, personele ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine açıktır. İlçede vatandaşın huzur ve güveni için 24 saat ekibimle hizmet vereceğiz. Vatandaşların şüphelendikleri her olayda bizi bilgilendirmelerini bekliyoruz." 
Kula Kaymakamı Murat Güven ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Yeni İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Meletlioğlu’nu yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.