Yeni yılın ilk gününde 3 evladını toprağa verdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2022 - 20:53, Güncelleme: 01.01.2022 - 20:53
 

Yeni yılın ilk gününde 3 evladını toprağa verdi

İzmir'in Bayındır ilçesinde geçtiğimiz hafta çıkan ev yangınında hayatını kaybeden 3 kardeş, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 3 evladını birden kaybetmenin acısını yaşayan anne ve baba, cenazede güçlükle ayakta durabildi.
Olay, 24 Aralık günü saat 13.00 sıralarında Hacıbekir Mahallesi, Soğuksu Sokak'ta bulunan bir evde çıkmıştı. Talat Menderes'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmanın ardından söndürülürken, 3 kardeş hayatını kaybetmişti. Yapılan incelemede çocukların Talha Menderes (3) ile ikiz kardeşleri Ramiz ve Yahya Menderes (1,5) oldukları belirlendi.    Bayındır Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, buradan da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Kardeşlerin kimlik tespiti için aileden kan örneği alınarak DNA testi yapıldığı belirtildi. DNA testi sonuçların çıkmasının ardından 3 kardeşin cenazesi, aileye teslim edildi.      Mezarları, acılı baba kendi elleriyle kazmış    Yangında hayatını kaybeden Talha, Ramiz ve Yahya Menderes'in cenazeleri bugün Bayndır içesinde bulunan Merkez Hacı Sinan Camii'ne getirildi. Cenazeye ailenin yanı sıra Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Menderes ailesinin yakınları katıldı. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Kızılcaağaç Ahmetler Mezarlığı'nda götürülüp, babaları tarafından dün kazıldığı belirtilen mezarlarda toprağa verildi.      İkiz kardeşler aynı mezarlığa defnedildi    Yangında hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Remzi ve Yahya adlı ikiz kardeşlerin aynı mezara gömüldükleri, ağabeyleri Talha'nın ise hemen yanındaki mezarlığa defnedildiği öğrenildi. Yeni yılın ilk gününde 3 yavrusunu toprağa vermenin acısını yaşayan Nuriye ve Ferhat Menderes çifti, cenazede güçlükle ayakta durabildi.    Yaşasaydı doğum gününü kutlayacaktı    Öte yandan, yangında hayatını kaybeden kardeşlerden Talha'nın 27 Aralık'ta doğum günü olduğu öğrenildi. 
İzmir'in Bayındır ilçesinde geçtiğimiz hafta çıkan ev yangınında hayatını kaybeden 3 kardeş, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 3 evladını birden kaybetmenin acısını yaşayan anne ve baba, cenazede güçlükle ayakta durabildi.

Olay, 24 Aralık günü saat 13.00 sıralarında Hacıbekir Mahallesi, Soğuksu Sokak'ta bulunan bir evde çıkmıştı. Talat Menderes'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışmanın ardından söndürülürken, 3 kardeş hayatını kaybetmişti. Yapılan incelemede çocukların Talha Menderes (3) ile ikiz kardeşleri Ramiz ve Yahya Menderes (1,5) oldukları belirlendi. 

  Bayındır Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, buradan da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Kardeşlerin kimlik tespiti için aileden kan örneği alınarak DNA testi yapıldığı belirtildi. DNA testi sonuçların çıkmasının ardından 3 kardeşin cenazesi, aileye teslim edildi. 

 

  Mezarları, acılı baba kendi elleriyle kazmış 

  Yangında hayatını kaybeden Talha, Ramiz ve Yahya Menderes'in cenazeleri bugün Bayndır içesinde bulunan Merkez Hacı Sinan Camii'ne getirildi. Cenazeye ailenin yanı sıra Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Menderes ailesinin yakınları katıldı. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Kızılcaağaç Ahmetler Mezarlığı'nda götürülüp, babaları tarafından dün kazıldığı belirtilen mezarlarda toprağa verildi. 

 

  İkiz kardeşler aynı mezarlığa defnedildi 

  Yangında hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Remzi ve Yahya adlı ikiz kardeşlerin aynı mezara gömüldükleri, ağabeyleri Talha'nın ise hemen yanındaki mezarlığa defnedildiği öğrenildi. Yeni yılın ilk gününde 3 yavrusunu toprağa vermenin acısını yaşayan Nuriye ve Ferhat Menderes çifti, cenazede güçlükle ayakta durabildi. 

  Yaşasaydı doğum gününü kutlayacaktı 

  Öte yandan, yangında hayatını kaybeden kardeşlerden Talha'nın 27 Aralık'ta doğum günü olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.