Yetkililer Bu Sesi Duysun! "4 GÜNDÜR KURTARILMAYI BEKLİYOR"

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 21:34, Güncelleme: 23.01.2019 - 21:34
 

Yetkililer Bu Sesi Duysun! "4 GÜNDÜR KURTARILMAYI BEKLİYOR"

Manisa’da 4 gün önce Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kalan inek halen kurtarılamadı. İneğin sahibi ilgili birimlere seslenerek, talihsiz hayvanın biran önce kurtarılmasını istiyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Aşağı Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan Nihat Cinal isimli vatandaşa ait bir inek Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kaldı. İneğin 4 gündür bataklıkta hayatta kalma mücadelesi verdiğini söyleyen vatandaşlar, ilgili kurumlardan yardım istiyor.   Manisa’da yeniden etkisini gösteren sağanak yağışlardan dolayı, ineğin biranönce bulunduğu yerden çıkarılmasını isteyen Nihat Cinal, şu sözlere yer verdi; “ İneğimiz 4 gün önce burada mahsur kaldı. İtfaiye geldi ama bataklıktan dolayı ineğe yanaşamadı ve geri gitti. Biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yağışlar yeniden başladı. Eğer bu gece de inek kurtarılamazsa ölecek. İlgili birimlere sesleniyoruz. İneği kurtarmak için yardıma ihtiyacımız var.”  
Manisa’da 4 gün önce Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kalan inek halen kurtarılamadı. İneğin sahibi ilgili birimlere seslenerek, talihsiz hayvanın biran önce kurtarılmasını istiyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Aşağı Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan Nihat Cinal isimli vatandaşa ait bir inek Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kaldı. İneğin 4 gündür bataklıkta hayatta kalma mücadelesi verdiğini söyleyen vatandaşlar, ilgili kurumlardan yardım istiyor.
 
Manisa’da yeniden etkisini gösteren sağanak yağışlardan dolayı, ineğin biranönce bulunduğu yerden çıkarılmasını isteyen Nihat Cinal, şu sözlere yer verdi; “ İneğimiz 4 gün önce burada mahsur kaldı. İtfaiye geldi ama bataklıktan dolayı ineğe yanaşamadı ve geri gitti. Biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yağışlar yeniden başladı. Eğer bu gece de inek kurtarılamazsa ölecek. İlgili birimlere sesleniyoruz. İneği kurtarmak için yardıma ihtiyacımız var.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.