YiNE 'ASKER ZEHİRLENMESİ' İDDİASI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2017 - 22:16, Güncelleme: 27.05.2017 - 22:16
 

YiNE 'ASKER ZEHİRLENMESİ' İDDİASI

Kırkağaç 6.Jandarma Komando Er Alayından çok sayıda asker besin zehirlenmesi şüphesi ile Kırkağaç,Akhisar ve Soma'daki hastanelere dağıtıldı.
Kırkağaç 6.Jandarma Komando Er Alayından 150 asker besin zehirlenmesi şüphesi ile revire başvurdu. 70 asker Kırkağaç,Akhisar ve Soma'daki hastanelere dağıtıldı. CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer’in de, olayı araştırmak ve bilgi almak için Kırkağaç 6. Komando Er Alayı'na doğru yola çıktığı öğrenildi. Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda geçen Salı günü, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1049 asker hastaneye kaldırılmış, Er Hüsnü Özel yaşamını yitirmişti. Haber: Caner KILIÇ  
Kırkağaç 6.Jandarma Komando Er Alayından çok sayıda asker besin zehirlenmesi şüphesi ile Kırkağaç,Akhisar ve Soma'daki hastanelere dağıtıldı.
Kırkağaç 6.Jandarma Komando Er Alayından 150 asker besin zehirlenmesi şüphesi ile revire başvurdu. 70 asker Kırkağaç,Akhisar ve Soma'daki hastanelere dağıtıldı. CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer’in de, olayı araştırmak ve bilgi almak için Kırkağaç 6. Komando Er Alayı'na doğru yola çıktığı öğrenildi.

Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda geçen Salı günü, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1049 asker hastaneye kaldırılmış, Er Hüsnü Özel yaşamını yitirmişti.


Haber: Caner KILIÇ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.