ZANLIYI ELLERiNDEN KAÇIRDILAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 12:49, Güncelleme: 30.06.2016 - 12:49
 

ZANLIYI ELLERiNDEN KAÇIRDILAR

Manisa Jandarma İl Komutanlığı Ekipleri hırsızlık suçundan mahkemeye çıkarılan ve tutuklanmak üzere cezaevine sevk edilen zanlıyı elinden kaçırdı. Manisa Adliye Binası silah sesleriyle yankılandı.
Olay, dün saat:12:00 sıralarında Manisa'nın Yunusemre İlçesi Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan Adliye Sarayı'nda meydana geldi. Turgutlu İlçesi ikametine kayıtlı Z.Ç. (36) isimli şahıs hırsızlık suçundan dolayı Jandarma Ekiplerince yakalanarak Manisa Adliye Sarayı'na getirildi. Z.Ç. isimli şahsın yakınları da mahkemeden çıkacak sonucu öğrenmek için ilgili mahkemeyi takip etti. Z.Ç.'nin eşi ve yakınları tutuklanma haberini alınca adliye binasında sinir krizi geçirdi.   ‘ADLİYE BİNASINDA SİLAH SESLERİ'   Eşi ve çocuklarıyla vedaşlaştığı sırada Jandarma ekiplerinin boş bir anını yakalayan Z.Ç. adliye binasının içerisinden hızla kaçmaya başladı. Celal Bayar Üniversitesi Kampüsü civarına kaçmaya başlayan şahıs Jandarma ekipleri defalarca ‘DUR' ikazında bulundu. Uyarılara aldırmadan kaçmaya devam eden şahıs için jandarma ekipleri havaya 5 el ateş etti. Durum bu sırada adliye polis noktasında bulunan ekipler tarafından telsizden ‘Adliye Binası'nda silah sesleri' şeklinde anons geçildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Jandarma ve polis kaçan şahsı kıskıvrak yakaladı.   JANDARMA ÖNCE ELİNDEN, SONRA GAZETECİLERDEN KAÇIRDI!   Jandarma ekipleri ve polis Z.Ç. isimli şahsı yakalayarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne getirdi. Jandarma ekipleri Z.Ç. isimli şahsı görüntülemek için bekleyen gazetecilerin olduğu normal kapıdan çıkarmayarak, arka kapıdan çıkardı. Z.Ç. jandarma ekipleri tarafından E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.  
Manisa Jandarma İl Komutanlığı Ekipleri hırsızlık suçundan mahkemeye çıkarılan ve tutuklanmak üzere cezaevine sevk edilen zanlıyı elinden kaçırdı. Manisa Adliye Binası silah sesleriyle yankılandı.
Olay, dün saat:12:00 sıralarında Manisa'nın Yunusemre İlçesi Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan Adliye Sarayı'nda meydana geldi. Turgutlu İlçesi ikametine kayıtlı Z.Ç. (36) isimli şahıs hırsızlık suçundan dolayı Jandarma Ekiplerince yakalanarak Manisa Adliye Sarayı'na getirildi. Z.Ç. isimli şahsın yakınları da mahkemeden çıkacak sonucu öğrenmek için ilgili mahkemeyi takip etti. Z.Ç.'nin eşi ve yakınları tutuklanma haberini alınca adliye binasında sinir krizi geçirdi.
 
ADLİYE BİNASINDA SİLAH SESLERİ'
 

Eşi ve çocuklarıyla vedaşlaştığı sırada Jandarma ekiplerinin boş bir anını yakalayan Z.Ç. adliye binasının içerisinden hızla kaçmaya başladı. Celal Bayar Üniversitesi Kampüsü civarına kaçmaya başlayan şahıs Jandarma ekipleri defalarca ‘DUR' ikazında bulundu. Uyarılara aldırmadan kaçmaya devam eden şahıs için jandarma ekipleri havaya 5 el ateş etti. Durum bu sırada adliye polis noktasında bulunan ekipler tarafından telsizden ‘Adliye Binası'nda silah sesleri' şeklinde anons geçildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Jandarma ve polis kaçan şahsı kıskıvrak yakaladı.
 
JANDARMA ÖNCE ELİNDEN, SONRA GAZETECİLERDEN KAÇIRDI!
 
Jandarma ekipleri ve polis Z.Ç. isimli şahsı yakalayarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne getirdi. Jandarma ekipleri Z.Ç. isimli şahsı görüntülemek için bekleyen gazetecilerin olduğu normal kapıdan çıkarmayarak, arka kapıdan çıkardı. Z.Ç. jandarma ekipleri tarafından E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.