ZEHİR TACİRLERİNE SUÇ ÜSTÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2017 - 00:00, Güncelleme: 29.04.2017 - 00:00
 

ZEHİR TACİRLERİNE SUÇ ÜSTÜ

HABER TURAN IŞIK Narkotik Suclarla Mücadele Şube Müdürlüğü Olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde 28.04.2017 günü Mardin'in Derik ilçesinden  Manisa iline büyük bidonlar içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu esrar maddesi götürüleceği bilgileri edinilmiş. 28.04.2017 günü  yapilan calismalar neticesinde   konuk köy yolu ayrımında 72 plaka sayılı yolcu servisinden   ** Şüpheli Sultan U. isimli şahsın araçtan iki adet bidon ile indigi görülmüş iki adet bidon icerisinde  peynir ve zeytinlerin arasina gizlenmis  * 18 paket halinde daralı ağırlığı; *  9 kilo 950 gram gelen  uyusturucu esrar maddesi ele gecirilmistir.  
HABER
TURAN IŞIK

Narkotik Suclarla Mücadele Şube Müdürlüğü Olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde 28.04.2017 günü Mardin'in Derik ilçesinden 
Manisa iline büyük bidonlar içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu esrar maddesi götürüleceği bilgileri edinilmiş.

28.04.2017 günü  yapilan calismalar neticesinde   konuk köy yolu ayrımında 72 plaka sayılı yolcu servisinden  
** Şüpheli Sultan U. isimli şahsın araçtan iki adet bidon ile indigi görülmüş iki adet bidon icerisinde  peynir ve zeytinlerin arasina gizlenmis 

* 18 paket halinde daralı ağırlığı;

*  9 kilo 950 gram gelen  uyusturucu esrar maddesi ele gecirilmistir.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.