ZİNCİRLEME KAZAYA BAKAYIM DERKEN, KAZA YAPTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2018 - 11:36, Güncelleme: 31.03.2018 - 11:36
 

ZİNCİRLEME KAZAYA BAKAYIM DERKEN, KAZA YAPTI

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde itfaiye aracının da karıştığı zincirleme trafik kazasında bayan sürücünün kullandığı otomobil ana yoldan çıkarak yan yoldaki araçlara çarparak durabildi.
Bu kazada şans eseri yaralanma yaşanmazken kaza sırasında yolun tıkandığı için yavaşlayan motorsiklet sürücüsü Mustafa Gedikli’ye ise arkadan gelen başka bir  motosikletlinin çarpması sonucu   yere düşen Motorsiklet sürücüsü yaralandı.    Akşam saatlerinde meydana gelen ilginç kazada Mimar Sinan Bulvarından İzmir yönüne gitmekte olan bir bayan sürücünün kullandığı otomobil bir olaydan dönmek olan itfaiye aracının arkadan çarpması sonrasında yoldan çıkarak yan yola çıkıp 35 MBR 37 plakalı araca çarparak durabildi. Büyük bir gürültü ile işyerlerinden ve evlerinden balkonlarına fırlayan vatandaşlar gördükleri kaza karşısından şaşkına döndü.    Sürücüler ve vatandaşlar tam bu kazanın şoku yaşarken olay yerine gelen trafik ekipleri de trafik ekipleri de olayın soruşturmasını yürüttüğü esnada bu kez de ikinci bir kaza karşı şeritte meydana geldi.   Mustafa Gedikli isimli vatandaş, meydana gelen zincirlemeli kaza sonrası trafiğin yavaşladığı yolda  arkadan başka bir  motosiklet sürücüsünün çarpması   sonucu yaralandı.
Manisa'nın Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde itfaiye aracının da karıştığı zincirleme trafik kazasında bayan sürücünün kullandığı otomobil ana yoldan çıkarak yan yoldaki araçlara çarparak durabildi.
Bu kazada şans eseri yaralanma yaşanmazken kaza sırasında yolun tıkandığı için yavaşlayan motorsiklet sürücüsü Mustafa Gedikli’ye ise arkadan gelen başka bir  motosikletlinin çarpması sonucu   yere düşen Motorsiklet sürücüsü yaralandı.
   Akşam saatlerinde meydana gelen ilginç kazada Mimar Sinan Bulvarından İzmir yönüne gitmekte olan bir bayan sürücünün kullandığı otomobil bir olaydan dönmek olan itfaiye aracının arkadan çarpması sonrasında yoldan çıkarak yan yola çıkıp 35 MBR 37 plakalı araca çarparak durabildi. Büyük bir gürültü ile işyerlerinden ve evlerinden balkonlarına fırlayan vatandaşlar gördükleri kaza karşısından şaşkına döndü.
   Sürücüler ve vatandaşlar tam bu kazanın şoku yaşarken olay yerine gelen trafik ekipleri de trafik ekipleri de olayın soruşturmasını yürüttüğü esnada bu kez de ikinci bir kaza karşı şeritte meydana geldi.
  Mustafa Gedikli isimli vatandaş, meydana gelen zincirlemeli kaza sonrası trafiğin yavaşladığı yolda  arkadan başka bir  motosiklet sürücüsünün çarpması   sonucu yaralandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.