Doğuda kış batıda bahar

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2020 - 17:06, Güncelleme: 11.02.2020 - 17:06
 

Doğuda kış batıda bahar

Yurdumuzu Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Doğuda Hayatı Olumsuz Yönde Etkilerken Batıda İse Adeta Yaz Aylarından Kalma Pastırma Sıcaklarıyla Adeta Yalancı Baharı Yaşıyor.
Türkiye’nin doğusunda yoğun kar yağışı yaşanırken Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte baharın müjdecisi papatyalar çiçek açtı. Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hava sıcaklıkları 15 dereceye kadar yükseldi. Güneşli havanın da etkisiyle bahar havası yaşanan ilçede papatyalar da çiçek açtı. Öte yandan güneşli havaları fırsat bilen Sarıgöllü üzüm üreticileri, bağlarında budama ve çubuk bağlama işlemi yapmaya başladı. Papatyaların açmasıyla birlikte baharı yaşadıklarını belirten üzüm üreticisi Şükrü Garip, "Papatyalar açtı. Bahar gelmiş gibi oldu. Şubat ayının 11 olmasına rağmen açtı. Hava sıcaklıkları 15 dereye varınca papatyalar açtı. Bu sene bahar erken gelecek gibi" dedi.
Yurdumuzu Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Doğuda Hayatı Olumsuz Yönde Etkilerken Batıda İse Adeta Yaz Aylarından Kalma Pastırma Sıcaklarıyla Adeta Yalancı Baharı Yaşıyor.

Türkiye’nin doğusunda yoğun kar yağışı yaşanırken Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte baharın müjdecisi papatyalar çiçek açtı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hava sıcaklıkları 15 dereceye kadar yükseldi. Güneşli havanın da etkisiyle bahar havası yaşanan ilçede papatyalar da çiçek açtı. Öte yandan güneşli havaları fırsat bilen Sarıgöllü üzüm üreticileri, bağlarında budama ve çubuk bağlama işlemi yapmaya başladı.

Papatyaların açmasıyla birlikte baharı yaşadıklarını belirten üzüm üreticisi Şükrü Garip, "Papatyalar açtı. Bahar gelmiş gibi oldu. Şubat ayının 11 olmasına rağmen açtı. Hava sıcaklıkları 15 dereye varınca papatyalar açtı. Bu sene bahar erken gelecek gibi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.