Turgutlu'da yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2021 - 16:52, Güncelleme: 09.11.2021 - 16:52
 

Turgutlu'da yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Turgutlu Belediyesi merkez ve kırsal mahallerde gerçekleştirdiği asfalt serim, yol yenileme, parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ova yollarında başlattığı asfalt mesaisini hız kesmeden sürdürüyor. Yoğun tempoda faaliyetlerini sürdüren ekipler Kısmalı Kanal Üstü ile Bey Yolu arasında bulunan ova yoluna 9000 m2'lik asfalt serim çalışmalarını tamamladı. İki yol arasında bağlantıyı sağlamasının yanı sıra bölgedeki çiftçilerin yoğun olarak kullandığı bu yolda başlatılan asfalt çalışması vatandaşlardan tam not aldı. MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR Parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, bu çalışmalar kapsamında Altay Mahallesi Dumlupınar Sokakta 2500 m2'lik parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Çepnibektaş Mahallesine 500 m2'lik parke taşı döşeme, Dalbahçe Mahallesinde ise parke taşı tamirat çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ergenekon Mahallesi Osman Sümer Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına başlandı. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise parke ve bordür taşı döşemesi yapılarak yollar modern ve güvenli görünümüne kavuşmuş olacak.-
Turgutlu Belediyesi merkez ve kırsal mahallerde gerçekleştirdiği asfalt serim, yol yenileme, parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ova yollarında başlattığı asfalt mesaisini hız kesmeden sürdürüyor. Yoğun tempoda faaliyetlerini sürdüren ekipler Kısmalı Kanal Üstü ile Bey Yolu arasında bulunan ova yoluna 9000 m2'lik asfalt serim çalışmalarını tamamladı. İki yol arasında bağlantıyı sağlamasının yanı sıra bölgedeki çiftçilerin yoğun olarak kullandığı bu yolda başlatılan asfalt çalışması vatandaşlardan tam not aldı.

MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

Parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler, bu çalışmalar kapsamında Altay Mahallesi Dumlupınar Sokakta 2500 m2'lik parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Çepnibektaş Mahallesine 500 m2'lik parke taşı döşeme, Dalbahçe Mahallesinde ise parke taşı tamirat çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ergenekon Mahallesi Osman Sümer Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına başlandı. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise parke ve bordür taşı döşemesi yapılarak yollar modern ve güvenli görünümüne kavuşmuş olacak.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.