21 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI

DEMİRCİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 16:11, Güncelleme: 11.04.2018 - 16:11
 

21 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI

Manisa’nın Demirci ilçesi Kargınışıklar Mahallesindeki ilköğretim okulunda 21 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre bugün sabah saatlerinde okulda derslere giren öğrencilerden bir kısmı rahatsızlandı. Olay yerine intikal eden ambulanslarla Demirci Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerin okulda kullanılan temizlik maddesinden solunum zehirlenmesi yaşadıkları tespit edildi.Öğrencilerin halen müşahade altında oldukları ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından birçok öğrenci velisinin endişelendiği ve okulun önünde bekledikleri öğrenildi. TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU MEB’İ UYARMIŞTI Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bir okulda temizlikte kullanılan kuvvetli asit özelliği olan tuz ruhu ve çamaşır suyunun karıştırılarak kullanılması sonrasında zehirlenme vakalarının görüldüğü bilgisiyle Milli Eğitim Bakanlığını bilgilendirmişti. Bunun üzerine harekete geçen bakanlık okullara uyarı yazısı göndermiş, Temizlik görevlileri bu maddeleri usule uygun kullanmalı diye uyarmıştı. Kaynak. www.manisasonhaber.com/Mustafa Temiz-Demirci
Manisa’nın Demirci ilçesi Kargınışıklar Mahallesindeki ilköğretim okulunda 21 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre bugün sabah saatlerinde okulda derslere giren öğrencilerden bir kısmı rahatsızlandı. Olay yerine intikal eden ambulanslarla Demirci Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerin okulda kullanılan temizlik maddesinden solunum zehirlenmesi yaşadıkları tespit edildi.Öğrencilerin halen müşahade altında oldukları ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Olayın duyulmasının ardından birçok öğrenci velisinin endişelendiği ve okulun önünde bekledikleri öğrenildi.

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU MEB’İ UYARMIŞTI
Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bir okulda temizlikte kullanılan kuvvetli asit özelliği olan tuz ruhu ve çamaşır suyunun karıştırılarak kullanılması sonrasında zehirlenme vakalarının görüldüğü bilgisiyle Milli Eğitim Bakanlığını bilgilendirmişti. Bunun üzerine harekete geçen bakanlık okullara uyarı yazısı göndermiş, Temizlik görevlileri bu maddeleri usule uygun kullanmalı diye uyarmıştı.
Kaynak. www.manisasonhaber.com/Mustafa Temiz-Demirci
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.