ARDA TUNA 11 YAŞINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2018 - 10:06, Güncelleme: 27.01.2018 - 10:06
 

ARDA TUNA 11 YAŞINDA

Yunusemre Belediyesi’nin sevilen nikah memuru Meral Tuna, biricik oğlu Arda Tuna’nın 11. Yaş gününü Cafe 236 Lounge’da düzenlenen doğum günü partisi ile kutladı.
Arda’nın Cafe 236 Lounge’ı çok sevdiğini ve tercihlerini de oğullarının sevdiği mekandan yana kullandıklarını belirten Baba Kadir Tuna; “Oğlumuz büyüyor, hem onu hem de kızımız Selin’i mutlu görmek bizim için dünyalara bedel. Onun 11. Yaş gününe özel eşim Meral, kızım Selin, büyükannemiz, dedelerimiz ve Arda’nın arkadaşlarının katıldığı bir doğum günü düzenledik. Soğuk kış gününde yemyeşil çam ağaçlarının altında sıcacık kapalı mekanda unutulmaz bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.   ​
Yunusemre Belediyesi’nin sevilen nikah memuru Meral Tuna, biricik oğlu Arda Tuna’nın 11. Yaş gününü Cafe 236 Lounge’da düzenlenen doğum günü partisi ile kutladı.
Arda’nın Cafe 236 Lounge’ı çok sevdiğini ve tercihlerini de oğullarının sevdiği mekandan yana kullandıklarını belirten Baba Kadir Tuna; “Oğlumuz büyüyor, hem onu hem de kızımız Selin’i mutlu görmek bizim için dünyalara bedel. Onun 11. Yaş gününe özel eşim Meral, kızım Selin, büyükannemiz, dedelerimiz ve Arda’nın arkadaşlarının katıldığı bir doğum günü düzenledik. Soğuk kış gününde yemyeşil çam ağaçlarının altında sıcacık kapalı mekanda unutulmaz bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.