DİLŞEN AİLESİ’NİN PRENSİ MERT 1 YAŞINA GİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2017 - 11:43, Güncelleme: 04.11.2017 - 11:43
 

DİLŞEN AİLESİ’NİN PRENSİ MERT 1 YAŞINA GİRDİ

Tamirci Aziz’in torunu, Mithat ve Duygu Dilşen’in oğulları Mert Dilşen 1 yaşına girdi. Tevfik Lav Tesisleri’nde kutlanan ilk doğum günü kutlamasında minik Mert’in yüzünden gülücükler eksik olmadı.
Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da Dilşen Ailesi kıymetli torunları Mert Dilşen’in ilk doğum gününü kutladı. Koyu sarı saçları, ela gözleri ve küçük bir adamı andıran kıyafet kombini ile herkesi kendine hayran bırakan Mert Dilşen, kendisi için hazırlanan özel organizasyonda tüm dikkatleri üzerine çekti. MERT’İN ANILARI SERGİLENDİ Mert’in doğumundan itibaren çekilen en özel anları ile oluşturulan fotoğraf albümü sergilendi. Cafe 236 Lounge tarafından hazırlanan doğum günü konsepti de büyük beğeni topladı. Aile dostları ve akrabaları Mert’in ilk yaş günü kutlamasında yanında oldu. MERT’İN İLK PASTASI KESİLDİ Minik Mert’in ilk doğum günü pastasında da yine kendisi vardı.Pasta üzerine basılan fotoğrafını gören Mert, pastasını üflemeden önce şaşkınlığını da gizleyemedi. Mert pastasını annesi ve babası ile üfledikten sonra, baba yarısı olan amcası Mustafa Berker ve yengesi Asiye Dilşen ile hatıra fotoğrafı çektirdi. SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ ARATMADI Minik Mert’in doğum günü adeta sünnet düğünü kadar coşkulu kutlandı. ‘Çocuk ceviz ise, torun cevizin içi’ diyen Tamirci Aziz Dilşen; “Torun sevgisi bambaşka. Çocuklarımız ne kadar kıymetliyse torun sevgisi onunda üstüne çıkıyor. Mert bizim evimizin hayatımızın neşesi. İlk yaşını kutladık, hayatı hep böyle güzel ve mutlu geçsin isteriz. Bugün adeta sünnet düğünü gibi oldu. Müzikler çaldı, çocuklarımız eğlendi. Mert’e güzel hediyeler aldık. Herkes her zaman evlatlarının güzel günlerini görsün.Allah onların acısını yaşatmasın. Bugünü organize eden Cafe 236 Lounge Ailesi’nde teşekkür ederim.” Dedi.  
Tamirci Aziz’in torunu, Mithat ve Duygu Dilşen’in oğulları Mert Dilşen 1 yaşına girdi. Tevfik Lav Tesisleri’nde kutlanan ilk doğum günü kutlamasında minik Mert’in yüzünden gülücükler eksik olmadı.
Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da Dilşen Ailesi kıymetli torunları Mert Dilşen’in ilk doğum gününü kutladı. Koyu sarı saçları, ela gözleri ve küçük bir adamı andıran kıyafet kombini ile herkesi kendine hayran bırakan Mert Dilşen, kendisi için hazırlanan özel organizasyonda tüm dikkatleri üzerine çekti.



MERT’İN ANILARI SERGİLENDİ
Mert’in doğumundan itibaren çekilen en özel anları ile oluşturulan fotoğraf albümü sergilendi. Cafe 236 Lounge tarafından hazırlanan doğum günü konsepti de büyük beğeni topladı. Aile dostları ve akrabaları Mert’in ilk yaş günü kutlamasında yanında oldu.

MERT’İN İLK PASTASI KESİLDİ
Minik Mert’in ilk doğum günü pastasında da yine kendisi vardı.Pasta üzerine basılan fotoğrafını gören Mert, pastasını üflemeden önce şaşkınlığını da gizleyemedi. Mert pastasını annesi ve babası ile üfledikten sonra, baba yarısı olan amcası Mustafa Berker ve yengesi Asiye Dilşen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ ARATMADI
Minik Mert’in doğum günü adeta sünnet düğünü kadar coşkulu kutlandı. ‘Çocuk ceviz ise, torun cevizin içi’ diyen Tamirci Aziz Dilşen; “Torun sevgisi bambaşka. Çocuklarımız ne kadar kıymetliyse torun sevgisi onunda üstüne çıkıyor. Mert bizim evimizin hayatımızın neşesi. İlk yaşını kutladık, hayatı hep böyle güzel ve mutlu geçsin isteriz. Bugün adeta sünnet düğünü gibi oldu. Müzikler çaldı, çocuklarımız eğlendi. Mert’e güzel hediyeler aldık. Herkes her zaman evlatlarının güzel günlerini görsün.Allah onların acısını yaşatmasın. Bugünü organize eden Cafe 236 Lounge Ailesi’nde teşekkür ederim.” Dedi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.