DOĞUŞTAN FENERLİ AHMET EREN 1 YAŞINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2018 - 10:05, Güncelleme: 03.03.2018 - 10:05
 

DOĞUŞTAN FENERLİ AHMET EREN 1 YAŞINDA

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Hanedan Çeyiz’in sahibi Ahmet Karakaş’ın torunu, Nihat ve Dilek Karakaş çiftinin oğulları Ahmet Eren’in 1. yaş günü Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da aile dostlarının katılımıyla kutlandı.
Papyonu, pantolon askısı ve gömleği ile kendisini görenlere ’41 Kere Maşallah’ dedirten Ahmet Eren’in 1. yaş günü, hazırlanan özel doğum günü konsepti ile kutlandı. Karakaş Ailesi’nin ilk torunu olan Ahmet Eren, doğum günü pastasını üfledi, gece boyu etrafa gülücükler saçtı. Torununun kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyen Ahmet Karakaş; “Torun bambaşka bir duyguymuş. Bunu Ahmet Eren dünyaya gelince anladım. Onun bir gülüşü dünyaya bedel. Bugün de torunumuzun 1. yaş günü dolayısıyla bir araya geldik. Aile dostlarımız bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Herkese çok teşekkür ediyorum.Allah torunumuzun daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin.” Dedi.   AHMET EREN’İ ANLATAN AFİŞ ÇOK BEĞENİLDİ 18 Şubat 2017 tarihinde, saat 22.55’te 3,300 kg ve 53 cm doğan Ahmet Eren için ailesi onu anlatan bir afiş hazırladı. Afişte Ahmet Eren’in en sevdiği yemekler, şarkılar, oyunlar ve ilk deneyimlerinin paylaşıldığı bilgiler de konukların dikkatini çekti.  
Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Hanedan Çeyiz’in sahibi Ahmet Karakaş’ın torunu, Nihat ve Dilek Karakaş çiftinin oğulları Ahmet Eren’in 1. yaş günü Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da aile dostlarının katılımıyla kutlandı.


Papyonu, pantolon askısı ve gömleği ile kendisini görenlere ’41 Kere Maşallah’ dedirten Ahmet Eren’in 1. yaş günü, hazırlanan özel doğum günü konsepti ile kutlandı. Karakaş Ailesi’nin ilk torunu olan Ahmet Eren, doğum günü pastasını üfledi, gece boyu etrafa gülücükler saçtı. Torununun kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyen Ahmet Karakaş; “Torun bambaşka bir duyguymuş. Bunu Ahmet Eren dünyaya gelince anladım. Onun bir gülüşü dünyaya bedel. Bugün de torunumuzun 1. yaş günü dolayısıyla bir araya geldik. Aile dostlarımız bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Herkese çok teşekkür ediyorum.Allah torunumuzun daha nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin.” Dedi.




 





AHMET EREN’İ ANLATAN AFİŞ ÇOK BEĞENİLDİ

18 Şubat 2017 tarihinde, saat 22.55’te 3,300 kg ve 53 cm doğan Ahmet Eren için ailesi onu anlatan bir afiş hazırladı. Afişte Ahmet Eren’in en sevdiği yemekler, şarkılar, oyunlar ve ilk deneyimlerinin paylaşıldığı bilgiler de konukların dikkatini çekti.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.