HAYALLERİNE ADIM ATTILAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2017 - 10:04, Güncelleme: 25.11.2017 - 10:04
 

HAYALLERİNE ADIM ATTILAR

Tevfik Lav Tesisleri genç çiftlerin mutlu anlarına tanık olmaya devam ediyor. Birbirlerine çok yakışan Türkan ve Dinçer çifti, evliliğe giden yolda ikinci adımlarını nişan töreni ile attılar.
Lütfiye ve Mustafa Fındıklar’ın kızı Türkan ile Nejla ve İsmail Acar’ın oğulları Dinçer, Tevfik Lav Tesisleri’nde bulunan düğün salonunda, muhteşem bir nişan töreni ile hayallerine bir adım daha yaklaştılar. Somon rengi nişanlığı, tenine çok yakışan makyajı ve lüle lüle uzun saçları ile prenses gibi olan Türkan, salondaki herkesi kendine hayran bıraktı. ​ BURSALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT Kız babası Mustafa Fındıklar  misafirlerine Cafe 236 Lounge’ın eşsiz mutfağında hazırlanan bir de yemek organizasyonu düzenledi. Nişan törenine katılan davetliler, Tevfik Lav Tesisleri’ni çok beğendiklerini de dile getirdi.    
Tevfik Lav Tesisleri genç çiftlerin mutlu anlarına tanık olmaya devam ediyor. Birbirlerine çok yakışan Türkan ve Dinçer çifti, evliliğe giden yolda ikinci adımlarını nişan töreni ile attılar.
Lütfiye ve Mustafa Fındıklar’ın kızı Türkan ile Nejla ve İsmail Acar’ın oğulları Dinçer, Tevfik Lav Tesisleri’nde bulunan düğün salonunda, muhteşem bir nişan töreni ile hayallerine bir adım daha yaklaştılar. Somon rengi nişanlığı, tenine çok yakışan makyajı ve lüle lüle uzun saçları ile prenses gibi olan Türkan, salondaki herkesi kendine hayran bıraktı.





BURSALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT

Kız babası Mustafa Fındıklar  misafirlerine Cafe 236 Lounge’ın eşsiz mutfağında hazırlanan bir de yemek organizasyonu düzenledi. Nişan törenine katılan davetliler, Tevfik Lav Tesisleri’ni çok beğendiklerini de dile getirdi.
 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.