KAHVALTI DA CAFE 236’DA ŞAHANE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2017 - 10:20, Güncelleme: 25.11.2017 - 10:20
 

KAHVALTI DA CAFE 236’DA ŞAHANE

Cafe 236 Lounge, dekoruyla, doğa ile iç içe olmasıyla ve görüntüsüyle Manisalıların gözde mekanları arasına girmeyi başardı. Mekan ve sunum olarak yenilikçi bir tarzı ile Manisalıların hizmetine giren kafe, yeni açılmasına rağmen vatandaşın uğrak noktası haline geldi.
Kısa zamanda geniş bir müşteri portföyü yakalayan Cafe 236 Lounge, her hafta sonu olduğu gibi yine müşterilerine canlı müzik eşliğinde kahvaltı ziyafeti sundu. Koro Şefliğini Aylin Eralp’ın yaptığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da geçtiğimiz hafta sonu Cafe 236 Lounge’da kahvaltıda buluştu. Koro üyeleri bu sefer kendileri söylemedi,canlı müzikle birbirinden güzel şarkıları dinledi ve müzik eşliğinde oldukça fazla çeşide sahip olan kahvaltının tadına vardı. Güne harika bir başlangıç yapmak isteyen Hedef Koleji de Cafe 236 Lounge’da, öğretmen, öğrenci ve veli buluşması düzenledi. Eşsiz sunumuyla düzenlenen kahvaltıda, misafirler canlı müzik eşliğinde oldukça keyifli anlar yaşarken, çocuklar da oyun alanlarında keyifli dakikalar geçirdi. Cafe 236 Lounge’da yenilik bunlarla da sınırlı kalmıyor. Doğayla iç içe olmasının yanı sıra; yağışlı ve soğuk hava şartlarına karşılık yepyeni kapalı bir alan oluşturan kafe, burada da misafirlerini ağırlamaya başladı. Hafta sonunu güzel bir kahvaltıyla süslemek isteyen Merve Üstün; sevimli çocukları Aslı ve Arda ile güzel bir Pazar sabahında Cafe 236 Lounge’u tercih etti. Tabi ki değerli varlıkları anneanne Hatice Özen de kahvaltıya renk katanlardandı. Özel bir sektörde çalışan Ender Ölçen haftanın yorgunluğunu, eşi Emine Hanım ve yakışıklı oğulları Mehmet ile birlikte, şehrin gürültüsünden uzak, çam ağaçlarının arasında her Pazar sınırsız kahvaltı keyfi sunan Cafe 236 Lounge’da attı. 23 NİSAN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEVFİK LAV’DA KUTLADI 23 Nisan İlkokulu 4/A sınıfı anneleri Sibel Karakafa ve Sakine Çelikoğlu Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da öğretmenler günü programı düzenledi. 4/A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Cennet Tuğrul için sürpriz Öğretmenler Günü pastası kesti. Tevfik Lav Tesisleri’ndeki organizasyona yaklaşık 100 kişi katıldı. ​  
Cafe 236 Lounge, dekoruyla, doğa ile iç içe olmasıyla ve görüntüsüyle Manisalıların gözde mekanları arasına girmeyi başardı. Mekan ve sunum olarak yenilikçi bir tarzı ile Manisalıların hizmetine giren kafe, yeni açılmasına rağmen vatandaşın uğrak noktası haline geldi.
Kısa zamanda geniş bir müşteri portföyü yakalayan Cafe 236 Lounge, her hafta sonu olduğu gibi yine müşterilerine canlı müzik eşliğinde kahvaltı ziyafeti sundu. Koro Şefliğini Aylin Eralp’ın yaptığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da geçtiğimiz hafta sonu Cafe 236 Lounge’da kahvaltıda buluştu. Koro üyeleri bu sefer kendileri söylemedi,canlı müzikle birbirinden güzel şarkıları dinledi ve müzik eşliğinde oldukça fazla çeşide sahip olan kahvaltının tadına vardı.



Güne harika bir başlangıç yapmak isteyen Hedef Koleji de Cafe 236 Lounge’da, öğretmen, öğrenci ve veli buluşması düzenledi. Eşsiz sunumuyla düzenlenen kahvaltıda, misafirler canlı müzik eşliğinde oldukça keyifli anlar yaşarken, çocuklar da oyun alanlarında keyifli dakikalar geçirdi.



Cafe 236 Lounge’da yenilik bunlarla da sınırlı kalmıyor. Doğayla iç içe olmasının yanı sıra; yağışlı ve soğuk hava şartlarına karşılık yepyeni kapalı bir alan oluşturan kafe, burada da misafirlerini ağırlamaya başladı.






Hafta sonunu güzel bir kahvaltıyla süslemek isteyen Merve Üstün; sevimli çocukları Aslı ve Arda ile güzel bir Pazar sabahında Cafe 236 Lounge’u tercih etti. Tabi ki değerli varlıkları anneanne Hatice Özen de kahvaltıya renk katanlardandı.






Özel bir sektörde çalışan Ender Ölçen haftanın yorgunluğunu, eşi Emine Hanım ve yakışıklı oğulları Mehmet ile birlikte, şehrin gürültüsünden uzak, çam ağaçlarının arasında her Pazar sınırsız kahvaltı keyfi sunan Cafe 236 Lounge’da attı.






23 NİSAN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEVFİK LAV’DA KUTLADI
23 Nisan İlkokulu 4/A sınıfı anneleri Sibel Karakafa ve Sakine Çelikoğlu Tevfik Lav Tesisleri Cafe 236 Lounge’da öğretmenler günü programı düzenledi. 4/A sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Cennet Tuğrul için sürpriz Öğretmenler Günü pastası kesti. Tevfik Lav Tesisleri’ndeki organizasyona yaklaşık 100 kişi katıldı.






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.