KAHVECİLER ODASI BAŞKANI OĞLUNU EVLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 11:32, Güncelleme: 09.10.2017 - 11:32
 

KAHVECİLER ODASI BAŞKANI OĞLUNU EVLENDİRDİ

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet-Nazmiye Çetin çiftinin çocukları Halil İbrahim, Ayşenur Em ile hayatını birleştirdi.
Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğünde genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Rize, Erzurum, Adana, Mersin, Ankara, Balikesir, Uşak, Afyon, Aydın, İzmir ve bir çok ilden kahveciler oda başkanları da gelerek Başkan Çetin’in ve gençlerin mutluluklarına ortak oldular. Başkan Çetin, misafirlerle yakından ilgilendi. Ayşenur-Halil İbrahim çiftin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanvekili Salih Pakoğlu, Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Akif Özer, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci yaptı. Başkan Çerçi, evlilik cüzdanını genç çifte verirken, il başkanları Mersinli ve Öztürk ise Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.   
Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet-Nazmiye Çetin çiftinin çocukları Halil İbrahim, Ayşenur Em ile hayatını birleştirdi.
Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğünde genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Rize, Erzurum, Adana, Mersin, Ankara, Balikesir, Uşak, Afyon, Aydın, İzmir ve bir çok ilden kahveciler oda başkanları da gelerek Başkan Çetin’in ve gençlerin mutluluklarına ortak oldular. Başkan Çetin, misafirlerle yakından ilgilendi.
Ayşenur-Halil İbrahim çiftin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanvekili Salih Pakoğlu, Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Akif Özer, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci yaptı.
Başkan Çerçi, evlilik cüzdanını genç çifte verirken, il başkanları Mersinli ve Öztürk ise Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.